DuList PROMO

Studiraj na vrhunskom američkom koledžu u Hrvatskoj uz stipendiju!

Stipendije RIT

Zašto odabrati RIT Croatia? Pogledaj zanimljiv VIDEO!

Američki koledž RIT Croatia (donedavno poznat pod imenom Američka visoka škola za management i tehnologiju) raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2014./2015. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje. Svake godine RIT Croatia ulaže značajna sredstva u stipendije, a prošle godine više od 60% studenata upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Stipendije se dodjeljuju za tri vrlo popularna obrazovna programa koji se na RIT Croatia izvode na engleskom jeziku: Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb).

Dvije diplome (američka i hrvatska), program razmjene studenata među ostalim kampusima RIT-a (Rochester, New York i Dubai), fokus na praktično iskustvo te visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia.

DIPLOMANTI RIT CROATIA NIŽU POSLOVNE USPJEHE DILJEM SVIJETA

Oko 80% diplomanata RIT Croatia posao za koji su se obrazovali pronađu u roku od tri mjeseca nakon diplome. Većina ih radi na visokim pozicijama u velikim kompanijama u Hrvatskoj, no isto tako, ima ih po cijelom svijetu – od SAD-a, Australije, Europe pa sve do Kariba.

Kompanije u kojima naši diplomanti rade uključuju tvrtke poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Cisco Systems-a, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood, P&G-a, Nestlea, konzultanata Roland Berger, itd.

Istovremeno, u inozemstvu rade za velike kompanije poput KPMG-a (Australija), Radisson Blu Hotel (Dubai, UAE), Phillip Morris (Ujedinjeno Kraljevstvo), the Ritz Carlton Hotel (Karipsko otočje), Google (Irska) itd.
Uz privatni, neki diplomanti rade u javnom sektoru – mnogim javnim i državnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu (npr Europski parlament). Konačno, mnogi od njih imaju i uspješne privatne poslovne projekte poput primjerice wine-bara Basement, tvrtke za poslovno savjetovanje Sense Consulting ili pak prve društvene mreže ponude i potražnje naziva Bazzar.hr.

Najbitnije od svega je to što većina njih rade poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali. I upravo je to ono na što se RIT Croatia fokusira: ponuda obrazovnih studija koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvaran poslovni svijet koji je pred njima.

VELIKI INTERES I ROKOVI ZA PRIJAVU

Kao i svake godine, interes studenata za dobivanje stipendije je vrlo visok. Prijave se zaprimaju do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2014.
Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist