DuList PROMO

STUDIO GLAMOUR Osjetite dašak glamura u trgovačkom centru DOC

STUDIO GLAMOUR Osjetite dašak glamura u trgovačkom centru DOC

Ljude danas muči probem nedostatka vremena za sebe i svoje zdravlje te za održavanje ljepote. Studio Glamour pružit će vam sve što vam je potrebno za oslobađanje od stresa te za lijep i njegovan izgled.
Dubrovčani od nedavno imaju priliku uživati u moderno uređenom salonu koji se nalazi u prizemlju Trgovačkog centra DOC. Bogata ponuda se sastoji od pedikure, manikure, depilacije i raznih vrsta masaža. Osim čupanja obrva danas je popularno i bojanje obrva i trepavica koje možete napraviti upravo ovdje. Nudi se i veliki raspon masaža, tako da osim obične lagane masaže leđa možete naručiti i intenzivnije poput sportske i medicinske masaže s oblozima.

U Studiu Glamour će vam pomoći odabrati najbolji tretman pošto se svakom klijentu pristupa individualno. Salon je opremljen vrhunskom opremom. Sva ulja za masažu su na prirodnoj bazi bez štetnih sastojaka koji će razmaziti vašu kožu, a manikura i pedikura se radi sa širokom paletom boja kvalitetnih LCN lakova.

Moguće je i iznenaditi dragu osobu poklon bonom i tako joj pokloniti neki od tretmana. Za idealan paket poklon bona obratite se ljubaznim i uvijek nasmijanim zaposlenicima koji vas s nestrpljenjem očekuju. Prepustite se njihovim profesionalnim i spretnim rukama i rezervirajte svoj termin putem telefona na broj 091 981 5150 ili na adresi Kralja Tomislava 7.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist