Sport

STRUČNI STOŽER Pecotić i Jurišić Kobešćakovi pomoćnici

STRUČNI STOŽER Pecotić i Jurišić Kobešćakovi pomoćnici

Trener VK Jug CO Vjekoslav Kobešćak odredio je stručni stožer s kojim će raditi u sljedećem razdoblju.

Prvi pomoćnik Kobeščaka bit će Đani Pecotić, o kondicijskoj pripremi brinut će Tomaž Jurišić, koji će surađivati s dr. sc. Dajanom Zoretić poslijedoktoranticom na predmetu plivanje na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, dok će s vratarima raditi Maro Balić.

– Najprije se zahvaljujem Mili Smodlaki koji se odlučio vratiti u Split, ali on ostaje uz klub i uvjeren sam da će se vratiti, a ja se nadam što prije. Novi stručni stožer je biran pažljivo. Riječ je o timu mladih, kvalitetnih, stručnih i Jugu odanih ljudi. Pecotić i Jurišić su vojnici kluba maksimalno motivirani i željni dokazivanja. O Maru Baliću i njegovom radu s vratarima najbolje govore rezultati, a o lojalnosti Jugu ne treba uopće razgovarati – rekao je za Jugov portal Vjekoslav Kobešćak.

– S Dajanom imam izvrsna iskustva u radu sa juniorskom reprezentacijom. Ona će biti povremeno angažirana, posebno u izradi programa za kondicijsku pripremu seniorske momčadi, ali bit će od koristi za cijeli pogon, dakle i za mlađe uzraste – pojasnio je Kobešćak angažman dr. sc. Dajane Zoretić, koja će jedanput mjesečno surađivati s Jugom.
Više pročitajte na stranicama Juga.

 

Izvor: www.jug.hr

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist