Sport

STRIJELAC PET POGODAKA Garcia: Pokazali smo da smo jaka momčad!

STRIJELAC PET POGODAKA Garcia: Pokazali smo da smo jaka momčad!

Ova utakmica je bila najvažnija u seriji jer su ljudi možda imali kriv dojam nakon što smo mi osvojili dva trofeja, a oni nisu u tako dobroj formi – kazao je po završetku prve finalne utakmice Prvenstva Hrvatske najbolji igrač susreta Javier Garcia.

-Oni su došli bez pritiska, a mi smo igrali doma. Utakmica je bila teška i trebalo je dosta koncentracije. Poveli smo 2:0, činilo se sve u redu, onda su oni izjednačili. Ipak, pokazali smo se jakom momčadi i poveli sa 6:2. To je Primorju, koje ove sezone nema puno samopouzdanja, bio prevelik cilj. Odigrali smo s glavom, s malo grešaka – istaknuo je Garcia.

-Idemo u Rijeku po drugu pobjedu! Znamo da će biti teško. Tri godine su bili bez domaćeg poraza, sve do utakmice s Olympiakosom prošle subote, iako su i u toj utakmici igrali bolje nego što rezultat govori. Znamo da neće biti lako, ali sad je na njima potez – mišljenja je Garcia.

Jugov strateg Vjekoslav Kobešćak vidio je puno dobrih stvari u igri Juga, ali i neke loše, o čemu će sigurno trebati povesti računa.

-Zadovoljan sam pobjedom i vodstvom 1:0 u seriji. Na dosta toga treba poraditi. Nismo bili tečni, u nekim situacijama i mekani. Primorje je definitivno bilo puno bolje nego protiv Olympiakosa i to je bilo za očekivati. Ukoliko mislimo slaviti u Rijeci morat ćemo popraviti neke stvari. Ovo je za večeras bilo dobro, ali za Rijeku moramo biti još bolji – smatra Kobešćak.

-Primorje je imalo priliku za povratak u nekoliko navrata. Držali su se do dvije minute prije kraja. Moramo bolje reagirati u nekim situacijama – dodao je Kobešćak, pohvalivši igrača utakmice.

-Garcia cijelu sezonu igra na visokoj razini. Fantastičan je u obrani i napadu i ima ritam igranja cijele utakmice. Ono što se ne vidi je koliki je dobri duh u momčadi, kamen koji širi energiju i od svake momčadi stvara obitelj – kazao je Kobešćak, koji je komentirao povratak Perronea.

-Vratio se i odmah zabio! Dao je svoj doprinos uz nevjerojatnu energiju. Da ga nismo stavili u sastav sve bi nas ‘ubio’! Natjerao nas je da ga uvrstimo i pogodio je, jer je odigrao odličnu utakmicu, bio je prevaga – rekao je Kobešćak.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr