Sport

STRELJAŠTVO Kadetkinja Nives Čvrljak ispunila normu za prvenstvo Hrvatske

STRELJAŠTVO Kadetkinja Nives Čvrljak ispunila normu za prvenstvo Hrvatske

Strijelci Streljačkog društva Dragovoljac sudjelovali su u subotu, 11. travnja 2015. na prvenstvu Splitsko-dalmatinske županije u seriji zračna puška 10 metara.

Nastupili su Vlaho Pušić, Đina Radulj, Nives Čvrljak i Đina Zdraulić. Kadetkinja Nives Čvrljak gađala je 177 krugova čime je postigla normu od minimalnih 160 krugova potrebnih za odlazak na prvenstvo Hrvatske.

Na poziv predsjednika Streljačkog društva Dalmacijacement Siniše Viteza da se pridružimo njihovom prvenstvu, s obzirom da u našoj županiji nema više klubova osim nas, vrlo rado smo prihvatili sudjelovanje te mogućnost kako određeni strijelci gađaju pod pritiskom i u drugoj streljani. Vodstvo društva zadovoljno je postignutim rezultatima.
Državno prvenstvo održava se 18.04 u Zagrebu, ali budući uprava Streljačkog društva Dragovoljac nije u mogućnosti financijski omogućiti odlazak na prvenstvo Hrvatske tako je i natjecanje Nives Čvrljak upitno. Treneri će i dalje nastaviti s još većim zadovoljstvom raditi s djecom bez obzira na nedostatak velikog dijela opreme i novca.
SD Dragovoljac

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr