Sport

STOLNOTENISKA LIGA Vrh drže Cavtat Konavljanin, Soul caffe i Geoplan

STOLNOTENISKA LIGA Vrh drže Cavtat Konavljanin, Soul caffe i Geoplan

U 3. kolu 1. gradske stolnoteniske lige Dr. Čolić je pobijedio Šampinjone ZLD sa 7:0.

Najbolji igrač susreta bio je Dario Petković (Dr. Čolić) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Ivicom Petković. U pobjedničkoj ekipi Marinko Matulović i Ivica Petković također su ostvarili svaki po dvije pobjede ali su prepustili po jedan set igračima poražene ekipe.

Soul caffe je upisao pobjedu 7:0 protiv Srđa. Najbolji igrač susreta bio je Milo Stražičić (Soul caffe) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pobjedničkoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Robert Kralj i Pavle Radonić.

OŠ Cavtat Konavljanin slavio je protiv Geoplana s 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe prepustio je tek jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem Vedranom Đurđević. U poraženoj ekipi istaknuo se prošlogodišnji najbolji igrač lige, Filip Mikulić, s dvije pobjede, ali s nešto slabijim skorom poena.

Marinkolor je slavio protiv STK Dubrovnika sa 6:1. Najbolji igrač susreta bio je Joško Martinović (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. Pored najboljeg igrača susreta u pobjedničkoj ekipi i ostalo dvoje igrača, Lidija Vranješ i Marko Venier, donijeli su po dvije pobjede svojoj ekipi. Poraženoj ekipi pobjedu u paru donijeli su Marijo Obrovac i Damir Parmać.

Ekipa Halo Dubrovnik bila je slobodna u 3 kolu.

Nakon 3. kola u 1. Ligi vodeći je OŠ Cavtat Konavljanin s osvojenih 6 bodova, a Soul caffe i Geoplan s osvojenih po 5 bodova. Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Filip Mikulić (Geoplan), Vlaho Car (OŠ Cavtat Konavljanin) i Ivo Šarić (Soul caffe). Najbolji parovi nakon 3. kola su Vlaho Car/Vedran Đurđević (OŠ Cavtat Konavljanin), Marijo Obrovac/Damir Parmać (STK Dubrovnik) i Ante Jupek/Filip Mikulić (Geoplan).

U 3. kolu 2. gradske lige Aragosa travel je sa 6:1 bio bolji od Samo lagano. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede, a igračima protivničke ekipe nije prepustila niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi istakao se par Vladan Rusmirović/Bernard Vukušić koji su svojoj ekipi donijela jednu pobjedu.

Shaolin express slavio je s 5:2 protiv Lapad kolora. Najbolji igrač susreta bio je Goran Brajković (Shaolin express) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U poraženoj ekipi istaknula se Petra Skurla s jednom pojedinačnom pobjedom.

OŠ Gruda Popovići slavili su protiv Libertas klinaca sa 6:1. Najbolja igračica susreta bila je Sandra Đurišić (OŠ Gruda Popovići) koji je svojoj ekipi donijela dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustila je tek dva seta, pri čemu je svojoj ekipi donijela i pobjedu u paru s suigračicom Petrom Raos. U poraženoj ekipi istaknuo se Nikola Oblizalo s jednom pojedinačnom pobjedom.

Luka Sorkočević je s 5:2 bio bolji od OŠ Grude III. Najbolji igrač susreta bio je Andrej Hrčan (Luka Sorkočević) koji je svojoj ekipi donio dvije pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set, pri čemu je svojoj ekipi donio i pobjedu u paru s suigračem i bratom Jurajem Hrčanom. U poraženoj ekipi istakli su se Luka Đivanović i Dominik Zglav koji su uspjeli svaki osvojiti po jedan meč pobjedivši Martina Hrčana.

Sun Sail je slavio protiv OŠ Gruda Ljute sa 7:0 jer je ekipa OŠ Gruda Ljuta predala susret zbog nemogućnosti dolaska na meč iz Grude u Dubrovnik.

Nakon 3. kola u 2. Ligi na prva tri mjestu nalaze se Aragosa travel, Luka Sorkočevič i Sun sail s osvojenih po 6 bodova. Najbolji pojedinci nakon 3. kola su Goran Raspopović (Aragosa travel), Juraj Hrćan (Luka Sorkočević) i Andrej Hrćan (Luka Sorkočević). Najbolji parovi nakon 3. kola su Andrej Hrćan/Juraj Hrćan (Luka Sorkočević), Josip Dedo/Goran Raspopović i Đivo Vidojević/Tomo Vodnica (Sun sail).

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist