Sport

STOLNI TENIS Uvjerljivi Geoplan u vodstvu

STOLNI TENIS Uvjerljivi Geoplan u vodstvu

Odigrano je 19. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, pri čemu su u 1. ligi sve četiri utakmice završile očekivanim pobjedama favorita.

Marinkolor je svladao Eurokarbon sa 6:4, s tim da je Marinkolor igrao s dva igrača. OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedio je ekipu Lea travel s 9:1, a pobjedničkoj ekipi maksimalan broj pojedinačnih pobjeda kao i pobjedu u paru donijeli su Vedran Đurđević i Jurica Prpić.

Geoplan  je razbio Geoplan XYZ s 10:0. Poražena ekipa osvojila je samo set.

Lapadkolor je svladao Šampinjone sa 7:2. Obje ekipe su igrale sa po dva igrača, pri čemu su u pobjedničkoj ekipi maksimalan broj pojedinačnih pobjeda kao i pobjedu u paru donijeli Pavle Radonić i Milo Stražičić.

Nakon 19. kola u 1. ligi vodi Geoplan s 52 boda, ispred Marinkolora s istim brojem bodova ali lošijim skorom, dok je na 3. mjestu OŠ Cavtat-Konavljanin s 47 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 53 pobjede i 163 dobivenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik se lako obračunao s Lukom Sorkočevićem (10:0), pri čemu su poraženi osvojili tek 2 seta.

Srđ je razbio Libertas s 10:0, a pobjednička ekipa prepustila je samo pet setova poraženima. Halo 92 je bio uvjerljiv protiv ekipe Agram life (10:0), pri čemu je poraženoj ekipi prepustio samo 2 seta.

Nakon 19. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik s 53 boda, ispred Halo 92 s istim brojem bodova ali s nešto lošijim skorom, dok je treći Srđ s 40 bodova. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 57 pobjeda i fantastičnim skorom od 171 dobivena i  svega 3 izgubljena seta.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist