Sport

STOLNI TENIS U Gradskoj ligi sve po starom

STOLNI TENIS U Gradskoj ligi sve po starom

Završilo je 7. kolo 37. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu, pri čemu su u 1. ligi sve četiri utakmice završile očekivano pobjedama favorita.

Ekipa Marinkolora, došla lako do pobjede protiv ekipe Lapadkolora rezultatom 7:3 pri čemu su dvojac Mikulić Filip i Martinović Joško sami pobjedili protivnike kako pojedinačno tako i u paru.

Ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedila je ekipu Europakarbona rezultatom 7:3. Najbolji pojedinac ovog meča bio je najbolji igrač OŠ Cavtat-Konavljanin Vedran Đurđević koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Juricom Prpić.

Ekipa Geoplan XYZ pobjedila je ekipu Šampinjona rezultatom 8:2. Najbilji i najkorisniji igrač utakmice bio je Ivan Cetinić koji je svojoj ekipi Geoplan XYZ donio 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Damirom Gleđ.

Ekipa Geoplan ležerno je odradila utakmicu s ekipom Lea travel i zabilježila pobjedu od 8:2. Pobjedničku ekipu do pobjede su doveli najbolji igrač lige Nedjeljko Ogresta i Ante Jupek s maksimalnim pojedinačnim pobjedama kao i pobjedom u paru.

Nakon 7. kola u 1. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Nedjeljko Ogresta s 20 pobjeda i izvrsnim skorom od 60 dobivena i svega 9 izgubljenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile očekivano pobjedama favorita.

Ekipa Dubrovnika pobjedila je ekipu Srđ 10:0 uz skor od 30:0 po setovima. Igrači pobjedničke ekipe Kemal Halilović, Damir Parmać i Maro Šimunović protivnicima nisu prepustili niti set.

Ekipa Luka Sorkočević pbjedila je ekipu Agramlife rezultatom 9:1 pri čemu je najbolji igrač umjetnika bio Damir Hađinac koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Borisom Krasovac.

Ekipa Halo 92 ostvarila je je pobjedu od 10:0 protiv ekipe Libertas. Najbolji pojedinac susreta bio je i najbolji igraš dosadašnjeg dijela prvenstva 2. lige Mario Obrovac koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Darkom Božić.

Nakon 7. kola u 2. lizi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Mario Obrovac s 21 pobjedom i fantastičnim skorom od 63 dobivena i jednog izgubljenog seta.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist