Sport

STOLNI TENIS Tko je najbolji nakon šest kola Gradske lige?

STOLNI TENIS Tko je najbolji nakon šest kola Gradske lige?

Završilo je 6. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu, pri čemu su u 1. ligi sve četiri utakmice završile očekivano pobjedama favorita.

Ekipa Marinkolora došla je do pobjede protiv ekipe Geoplana sa 7:3 i dokazala da je do sada s pravom lider ovog prvenstva. Ovu utakmicu je obilježio susret dva mlada i perspektivna igrača Marka Šarića i Nedjelja Ogreste kojom prilikom je pobjedu odnio Marko i zahvaljujući tome uz druge dvije pojedinačne pobjede omogućio Marinkoloru da relativno lako osvoji pobjedu.

Najinteresantnija utakmica kola desila se između ekipa Lea travel i Geoplan XYZ gdje je ostvaren najpošteniji rezultat 5:5. Najbolji i najkorisniji igrač utakmice bio je Dario Petković koji je svojoj ekipi Lea travel donio 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru.

Ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin pobijedila je ekipu Šampinjoni rezultatom 8:2. Najbolji pojedinac ovog meča bio je najbolji igrač OŠ Cavtat-Konavljanin Vedran Đurđević koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Matejem Butigan.

Ekipa Lapadkolora je ležerno odradila utakmicu s ekipom Europakarbon i zabilježila pobjedu od 10:0. Pobjedničku ekipu do pobjede je vodio najbolji igrač ekipe Milo Stražičić pri čemu su i ostali suigrači dali puni doprinos.

Nakon 6. kola u 1. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Nedjeljko Ogresta s 17 pobjeda i izvrsnim skorom od 51 dobivena i svega 7 izgubljenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile očekivano pobjedama favorita. Ekipa Dubrovnika pobijedila je ekipu Libertasa 10 : 0. Da je ekipa Dubrovnika lider 2. Najbolji igrači pobjedničke ekipe bili su Kemal Halilović i Damir Parmać koji nisu protivnicima prepustili niti set.

Ekipa Halo 92 pobijedila je ekipu Luka Sorkočević rezultatom 9:1 pri čemu je najbolji igrač 2. lige Mario Obrovac opet dobio sve 3 pojedinačne utakmice ali tek sada je nakon 6 kola i 18 dobivenih utakmica izgubio prvi set.

Ekipa Srđ ostvarila je je pobjedu od 9:1 protiv ekipe Agramlife. Najbolji pojedinac susreta bio je iz pobjedničke ekipe Dejan Strelec koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede pri čemu protivničkim igračima nije prepustiuo niti set.

Nakon 6. kola u 2. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Mario Obrovac s 18 pobjeda i fantastičnim skorom od 54 dobivena i jednog izgubljenog seta.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist