Sport

STOLNI TENIS Sjajni Venier nastavio gdje je stao

STOLNI TENIS Sjajni Venier nastavio gdje je stao

Završilo je 1. kolo 37. Prvenstvo Dubrovnika u stolnom tenisu.

U 1. ligi dvije utakmice završile su očekivano pobjedama favorita dok se u preostale dvije pobjednik odlučio u zadnjim partijama utakmica.

Od dvije ekipe Geoplana, prva momčad Geoplan koju predvode tri mladića pojačana sa dva izvrsna igrača u prvoj utakmici ovog prvenstva dobila je ekipu Šampinjona s Grude 10:0 i prepustila im svega dva seta. Za ovu ekipu još ćemo puno lijepih stvari čuti, a ovu pobjedu ostvarili su Ante Jupek, Nedjeljko Ogresta i Antonio Giron.

Ekipa Marinkolora, prošlogodišnji pobjednik prvenstva, pobijedila je ekipu Lea travel rezultatom 9:1 gdje je i ovaj puta briljirao najbolji igrač prošlog prvenstva Marko Venier koji je dobio sve pojedinačne partije kao i u paru.

Kad se sretnu ekipe Lapadkolora i OŠ Cavtat-Konavljanin susret je neizvjestan do zadnje utakmice, a tako je bilo i sada. Pobjedu je ovaj puta donio izvrsni Vedran Đurđević koji je ostvario tri pojedinačne pobjede kao i u paru s Juricom Prpić. Pored Vedrana jednu veliku pobjedu donio je i mladi Mateo Butigan, koji je i ovaj puta potvrdio da je Mirkova škola (mislimo tu na našeg dragog Mirka Prpića) u stanju svako malo izbaciti nove talente na zadovoljstvo svih nas ljubitelja stolnog tenisa.

Drugi derbi kola zbio se između ekipa Eurokarbona i Geoplan XYZ gdje je zadnja utakmica susreta odlučila pobjednika. Susret je odlučio izvrstan igrač i voditelj ekipe Geoplan XYZ Damir Gleđ koji je ostvario tri pojedinačne pobjede kao i u paru s Ivanom Cetinić.

U 2. ligi sve tri utakmice su završile očekivano i pobjedama favorita. Ekipa Dubrovnika je pobjedila ekipu Libertas 10:0 pri čemu je prepustila Libertasu tek jedan set. Izvrsni Dubrovnik predvodio je novi igrač i voditelj ekipe Damir Parmać koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede kao i u paru s Kemalom Halilovićem.

Ekipa Srđ ostvarila je visoku pobjedu od 10:0 nad novom ekipom Agramlife koja se prvi puta ove godine uključila u natjecanje. Izvrsni Srđ predvodio je voditelj ekipe Boris Cikoja koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede kao i u paru s Milanom Rezom. Ekipa Halo 92 bila je bolja i pobijedila ekipu Luku Sorkočevića rezultatom 7:3. Ove godine ekipu Halo 92 pojačao je najmlađi član ekipe, Mario Obrovac i upravo on je doprinio pobjedi s tri pojedinačne i pobjedom u paru s Darkom Božićem. Iako je najmlađi član svoje ekipe, Mario se nametnuo kao vođa i vjerujemo da će ostaviti velik trag u stolnom tenisu.

Slijedeći tjedan zbog Dana mrtvih neće biti kola, već slijedeće kolo je na rasporedu od ponedjeljka 3. do nedjelje 9. studenog.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist