Sport

STOLNI TENIS Ogresta nastavio sa sjajnim igrama

STOLNI TENIS Ogresta nastavio sa sjajnim igrama

Odigrano je 8. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi su sve četiri utakmice završile očekivano pobjedama favorita.

Marinkolora je došao lako do pobjede protiv Lea travela sa 7:2, pri čemu su dvojac Filip Mikulić i Joško Martinović bili bolji od dvojca iz protivničke ekipe. Naime ovu su utakmicu odigrala po dva igrača s obje strane zbog čega nije upisana 10. partija jer nije mogla biti odigrana.

Geoplan XYZ je nastupio s dva igrača i izgubila s 0:10 od Eurokarbona. Najbolji i najkorisniji igrač utakmice bio je Marinko Matulović koji je Eurokarbonu donio 3 pojedinačne pobjede.

Ekipa Geoplan ležerno je odradila utakmicu s ekipom Šampinjoni i zabilježila pobjedu 10:0. Pobjedničku ekipu do pobjede je i ovaj put doveo najbolji igrač lige Nedjeljko Ogresta s suigračima s maksimalnim pojedinačnim pobjedama, kao i pobjedom u paru dok su protivničkoj ekipi prepustili samo jedan set.

OŠ Cavtat-Konavljanin pobijedio je Lapadkolora rezultatom 7:3. Da je utakmica bila neizvjesna i pravi derbi kola govori podatak da su 3 utakmice igrane u 5 setova, a koje je sve tri izgubio Lapadkolor. Izvrstan dvojac OŠ Cavtat-Konavljanin, Vedran Đurđević i Jurica Prpić svojoj ekipi su donijeli po 3 pojedinačne pobjede, kao i pobjedu u paru.

Nakon 8. kola u 1. ligi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Nedjeljko Ogresta s 23 pobjede i izvrsnim skorom od 69 dobivenih i svega 9 izgubljenih setova.

U 2. ligi samo je jedna utakmica završila očekivano pobjedom favorita a druge dvije su bile neizvjesne do samog kraja.

Ekipa Dubrovnika uspjela je u zadnjim utakmicama partije izboriti neodlučan rezultat s izvrsnom ekipom Halo 92. Opet je najbolji pojedinačni igrač 2. lige Mario Obrovac osvojio tri važne pobjede a suigrač Dario Marić s dvije pobjede osigurao neriješen rezultat.

Libertas je pobijedio Agramlife rezultatom sa 7:3, pri čemu je najbolji igrač pobjedničke ekipe bio mladi Dominik Devčić koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede.

Ekipa Srđ ostvarila je je važnu pobjedu od 6:4 protiv ekipe Luka Sorkočević. Najbolji pojedinac susreta bio je i Damir Hađinac iz ekipe umjetnika koji je ostvario sve tri pojedinačne pobjede ali ovaj puta nije imao raspoložene suigrače za bolji rezultat.

Nakon 8. kola u 2. lizi najbolji pojedinačni rezultat ostvario je mladi Mario Obrovac s 24 pobjede i fantastičnim skorom od 72 dobivena i 2 izgubljena seta. Povodom predstojećih blagdana slijedeća dva tjedna neće biti utakmica.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist