Sport

STOLNI TENIS Marinkolor remizirao i zadržao vrh

STOLNI TENIS Marinkolor remizirao i zadržao vrh

Odigrano je 14. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. U 1. ligi tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita, a jedna je bila derbi kola.

Marinkolor i Lapadkolor podijelili su bodove odigravši 5:5. Bliži pobjedi je bio Lapadkolor, koji je nakon osme partije u meču vodio 5:3, ali je Marinkolor uspio izboriti remi. Najbolji i najkorisniji igrač utakmice bio je Milo Stražičić (Lapadkolor) s tri pojedinačne pobjede. OŠ Cavtat-Konavljanin pobjedio je Eurokarbon 6:4. Najbolji igrač utakmice bio je Vedran Đurđević. Geoplan XYZ pobjedila je Šampinjona s 8:2, a pobjedničku ekipu do pobjede je doveo Damir Gleđ. Geopolan je lako došao do pobjede u meču s Lea travelom (9:1). Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Ante Jupek.

Nakon 14. kola u 1. ligi vodi Marinkolor s 39 bodova, drugi je Geoplan s 37, a treći OŠ Cavtat-Konavljanin s 36 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 39 pobjede i 120 dobivenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik je rutinski pobjedio Luku Sorkočevića 10:0. Najbolji igrač utakmice bio je Kemal Halilović. Srđ je pobjedio Libertas sa 7:3. Najbolji igrač pobjedničke ekipe bio je Dejan Strelec. Halo 92 je lako svladao Agram life 10:0.

Nakon 14. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik s 39 bodova, drugi je Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim učinkom, dok je treći Srđ s 29 bodova. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 42 pobjede (omjer setova 126-3!).

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist