Sport

STOLNI TENIS Marinkolor i dalje u vodstvu

STOLNI TENIS Marinkolor i dalje u vodstvu

U 15. kolu 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu u 1. ligi dvije utakmice završile su pobjedama favorita, a dvije su bile derbi kola.

Lapadkolor je u derbiju kola uspio pobijediti OŠ Cavtat-Konavljanin s 6:4. Rezultat je bio neizvjestan do zadnje utakmice koju je par Lapadkolora dobio u pet odigranih setova. Najbolji i najkorisniji igrač utakmice bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat-Konavljanin) s 3 pojedinačne pobjede. Geoplan je pobijedio Šampinjone s 10:0. Pobjednička ekipa prepustila je svega tri seta.

Eurokarbon je pobijedio Geoplan XYZ sa 6:4 u derbiju kola gdje je konačni rezultat dobiven u zadnjoj utakmici meča gdje je par Eurokarbona u iscrpljujućem susretu nakon odigranih 5 setova donio pobjedu. Najbolji pojedinac meča bio je Damir Gleđ (Geoplan XYZ) s maksimalnim brojem pojedinačnih pobjeda.

Marinkolor je lako došao do pobjede u meču s Lea travelom (7:3), pri čemu je pobjednička ekipa meč odigrala s dva igrača. Najbolji igrač utakmice bio je Filip Mikulić (Marinkolor).

Vodi ekipa Marinkolor s 42 boda, ispred Geoplana s 40 bodova i OŠ Cavtat-Konavljanina s 37 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s omjerom 42-0 i 129 dobivenih setova.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik je rutinski pobijedio Agram life s 10:0. Pobjednička ekipa prepustila je svega dva seta. Luka Sorkočević pobjedio je Libertas sa 6:4. Najbolji igrač pobjedničke ekipe bio je Viktor Lenert koji je svojoj ekipi donio 3 pojedinačne pobjede.

Halo 92 lako je pobijedio Srđ s 8:2. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Mario Obrovac s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru s Dariom Marić.

U 2. ligi vodi Dubrovnik s 42 boda, ispred Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim skorom dok je treći Srđ s 30 bodova. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s omjerom 45-0 i 135-3 u setovima.

Pročitajte još

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist

Juniorke ŽVK Jug viceprvakinje Hrvatske, Lara Korać najbolja vratarka!

Dulist