Sport

STOLNI TENIS Geoplan preskočio Marinkolor

STOLNI TENIS Geoplan preskočio Marinkolor

Odigrano je 16. kolo 37. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu.

U 1. ligi dvije utakmice završile su očekivano pobjedama favorita, a dvije su bile derbi kola. Lapadkolor je pobijedio Geoplan XYZ s glatkih 10:0. Najbolji pojedinac meča bio je Milo Stražičić iz pobjedničke ekipe.

OŠ Cavtat-Konavljanin uspio je u derbiju kola pobijediti Marinkolor sa 6:4, pri čemu je poražena ekipa igrala s dva igrača. Najbolji pojedinac meča bio je Vedran Đurđević (OŠ Cavtat-Konavljanin) koji je gotovo sam donio svojoj ekipi pobjedu i to tri pojedinačne pobjede kao i pobjedu u paru s Juricom Prpić.

Geoplan je sa 9:1 slavio protiv Eurokarbona. Najbolji pojedinac meča bio je Ante Jupek (Geoplan) s maksimalnim brojem pojedinačnih pobjeda kao i pobjedom u paru s Nedjeljkom Ogresta.

Lea travel i Šampinjoni odigrali su 5:5, što je bilo za očekivati jer je ekipa Lea travel igrala s 2 igrača. Najbolji igrač utakmice bio je Dario Petković (Lea travel) s 3 pojedinačne pobjede bez izgubljenog seta.

Nakon 16. kola došlo je do smjene u vodstvu. Sada je vodeća ekipa Geoplan s 43 bodova, drugi je Marinkolor s 43 boda (s nešto lošijim skorom), dok je treći OŠ Cavtat-Konavljanin s 40 bodova. U pojedinačnoj konkurenciji vodi Filip Mikulić (Marinkolor) s 44 pobjede i 136 dobivenih setova dok je za prsa iza njega Nedjeljko Ogresta s istim brojem osvojenih partija i setova, ali s 2 više izgubljena seta.

U 2. ligi sve tri utakmice završile su očekivano pobjedama favorita. Dubrovnik je rutinski svladao Libertas sa 10:0, a pobjednička ekipa nije prepustila niti jedan set poraženom. Srđ je tukao Agram life s 9:1. Pobjednička ekipa prepustila je samo 3 seta ekipi Agram Life. Halo 92 lako je pobjedio ekipu Luka Sorkočević s 9:1. Najkorisniji i najbolji igrač utakmice bio je Mario Obrovac s 3 pojedinačne pobjede kao i pobjedom u paru s Dariom Marić.

Nakon 16. kola u 2. ligi vodi Dubrovnik s 45 bodova, drugi je Halo 92 s istim brojem bodova, ali s nešto lošijim skorom, dok je na trećem mjestu ekipa Srđ s 33 boda. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Mario Obrovac s 48 pobjede i fantastičnim skorom od 144 dobivenih i svega 3 izgubljena seta.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist