Sport

Što se sve igra danas u Gradu?

Što se sve igra danas u Gradu?

Pred nama je subota bogata sportskim događajima. Već u 15 sati odigrat će se nogometne utakmice a Lapadu i Grudi, dok je centralni događaj između Juga i Mladosti na rasporedu u 18 sati na gruškom bazenu.

Što se još igra danas u Gradu doznajte iz kratkog sportskog pregleda

Vaterpolo

JUG – MLADOST
Najvažniji sportski događaj ove subote je onaj koji se igra u Gružu od 18 sati. Jugu dolazi vječiti rival Mladost iz Zagreba. Jugašima je to važna utakmica za startnu jedinicu Hrvatskog prvenstva dok za Žapce nema nikakvog značaja. Naime, Mladost je zabetonirana na četvrtoj poziciji dok Jug može dobit lakšeg protivnika za doigravanje te izbjeći današnjeg. Đuho i društvo čekaju kao napete puške.

ŽVK JUG – Viktorija
Vaterpolistice igraju u 15 sati na bazenu u Gružu protiv Viktorije. Poslije uspješnih gostovanja (6 bodova )u Rijeci i Šibeniku igračice trenera Siniše Zonića trebale bi po svim prognozama upisati novu pobjedu.
U grad dolazi ekipa koja čvrsto drži zadnje mjesto na ljestivici i na svom kontu nemaju upisanih bodova.

BELLEVUE – DELFIN ROVINJ
Bogatu subotu u bazenu zaključit će Bellevueijaši koji dočekuju Delfin u 4 kolu od 20 sati.
Na rasporedu su utakmice odgođenog 4. kola. Bellevue dočekuje Delfin iz Rovinja, koji s Opatijom dijeli prvo mjesto s 10 bodova.

Rukomet

DUBROVNIK – TROGIR
U 15. kolu druge rukometne lige – jug (muški) sastaju se RKHM Dubrovnik i RK Trogir. Početak u 16 sati u dvorani u Gospinom polju.

Nogomet

U 19. kolu Treće hrvatske lige – jug, sastaju se GOŠK – Raštane na Stadionu u  Lapadu u 15 sati. U isto vrijeme u Konavlima (Gruda) Konavljanin dočekuje NK Val iz Kaštel Starog.

Stolni tenis

Prva hrvatska liga M, 14. kolo Donat – Libertas Marinkolor Zadar, početak u 17 sati.

 

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist