AktualnoVaše vijesti

Što se događa na Batahovini? Albanci, Zaton-Zadar ili pak…

Što se događa na Batahovini? Albanci, Zaton-Zadar ili pak...

Gdje ce završiti ogromne količine građevinskog otpada i kućanskog smeća koje se upravo na Batahovini pod mostom Dr.Franja Tuđmana utovaruju na brod Zaton-Zadar!? Na žalost, o vrlo izglednom kraju ovog poduhvata svjedoci potpuni nemar radnika koji vrše utovar, obzirom da već pri utovaru u more upada dobar dio smeća…

Tko nam podmorje, obale, otoke, otočiće i hridi zasipa smećem?Tko je odgovoran? Albanci, Zaton-Zadar ili pak nadležne institucije i tijela koja ne vidi (ili ih nije briga, a plaćeni su da ih bude briga?!) što im se ured bijela dana (isitnabog subota ja, a tko to još subotom radi?!) događa pred nosom?

Obzirom da ne znam tko bi tu u nas uopće trebao biti nadležan (lučka uprava, lučka kapetanija, policija, građevinska inspekcija, inspekcija zaštite okoliša..?) Obraćam vam se sa zamolbom da objavite slike koje dostavljam u prilogu te da pokusate potaknuti nadležne da nešto poduzmu.

U nadi da će ovaj apel uroditi plodom i da se ovakve stvari više neće događati, srdačno vas pozdravljam!

Za Udrugu Čovjek na Zemlji,

Lado Pletikosić

PS. Rijekom Dubrovačkom je otprilike u to doba prošao i brod Lučke kapetanije ali isti su se držali desne obale i (zato) očito nisu zamijetili smeće koje pluta oko broda i koje rijeka nosi prema Daksi, niti su smatrali potrebnim provjeriti o čemu je tu riječ.

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo