Aktualno

Što o napadu na Tolja misli Andro Vlahušić

Što o napadu na Tolja misli Andro Vlahušić

Nasilno izbacivanje voditelja ARL Slavena Tolja iz Revelina, sve zbog majice s natpisom 'Srđ je naš' koje su na kraju koncerta obukli članovi splistkog TBF-a, zgrozilo je dubrovačku javnost.

Komentare o ovom nemilom događaju zatražili smo stoga od dubrovačkih političara.

Andro Vlahušić – gradonačelnik Grada Dubrovnika
Osuđujem svaki oblik nasilja koji šteti imidžu Grada. Smatram kako je Dubrovnik grad različitosti mišljenja. Očekujem da policija obavi svoj posao.

Niko Šalja – zamjenik gradonačelnika Grada Dubrovnika
Uvijek sam protiv bilo kakve vrste nasilja. Sukobe između zakupca Revelina i privatne osobe ne mogu komentirati. Čisto sumnjam i uopće ne znam kakva je veza Tolja i Frankovića s Gradom. I Franković i Tolj su zakupci gradskih prostora kao i tisuće drugih naših sugrađana i ulaziti u njihove odnose, a vezivati Grad je iluzorno. Osuđujem bilo kakvu agresiju i nasilje.

Antun Pravedan – predsjednik gradskog HNS-a
Ako je točno ono što sam pročitao nije u redu da Franković i njegovi reagiraju na takav način. Svaka udruga ima pravo boriti se za svoje i ako je već TBF samovoljno obukao majice iz kluba nisu smjeli tako reagirati. Svaki normalni građanin bi osudio ovakav incident, pa tako i ja.
 
Antun Kisić – član gradskog odbora HDZ-a
Poznavajući Slavena Tolja siguran sam da je osoba koja nije sklona nasilju niti nad kojom bi bilo potrebno primjenjivati silu za izbacivanje iz objekta. Stoga osuđujem svako nasilje pogotovo nad poznatim stanovnicima Dubrovnika.
 
Igor Žuvela – predsjednik udruge Dubrovnik Regija
Kao da smo u Sovjetskom savezu. Osuđujem sve koji ugrožavaju nečiju slobodu izražavanja mišljenja bez obzira na ispravnost poruke. Grozno je da netko nekoga, zato što je slobodouman mlati i reketari.

 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist