Zanimljivosti

Što nikad ne smijete nositi u krevet

Što nikad ne smijete nositi u krevet

Zaveli ste ga i sad slijedi ono najbitnije. Spremate se za trenutak kada ćete se prepustiti strastima. Želite biti lijepe, prekrasne. No, nemojte pretjerati…

Ljepilo na usnama
Žene žele lijepo izgledati, ali kada ste u krevetu zaboravite na vlaženje usni sjajilom, koje će ionako uskoro nestati s vaših usana. Neka sjajila doista imaju prekrasan ali su ljepljiva, što može biti vrlo neugodno – posebno za muškarce koji mogu imati osjećaj da se ljube s tubom ljepila.

Manje je više
Iako nećete osjetiti koliko je snažan parfem kojeg upotrebljavate, radije nemojte pretjerivati prskajući ga po cijelom tijelu. Možda samo poneka kapljica. Može vam se dogoditi i to da taj parfem ne odgovara vašem partneru, čak i da ga smeta. S toga se radije držite onoga: manje je više!

Pazi klisko
Iako možda imate vrlo suhu kožu i želite mirisati, prije odlaska u krevet nemojte upotrebljavati ulje. Naime, ulja mogu biti vrlo kliska, a u kožu se ne upijaju tako brzo kao mlijeko za kožu. Zbog toga je pametnije, ako ste se već odlučili nečim namazati, da to učinite kremom ili mlijekom za tijelo. Partner će vam biti na tome biti zahvalan.

Ratne boje u krevetu
Kada idu u krevet, žene make up-om pokušavaju riješiti još jedan kompleks povezan s ljepotom. Ako se već morate obojiti ratnim bojama, tada barem izaberite kozmetičke preparate koji spadaju među otpornije na trljanje i iza sebe ne ostavljaju tvrdokorne tragove.

Foto: www.shutterstock.cm

Pročitajte još

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist

KAZNE I DO 13 TISUĆA EURA Fina upozorava na obavezu slanja važnih dokumenata

Dulist