Sport

STIŽU MURTERINI Pobjeda osigurava vrh lige!

STIŽU MURTERINI Pobjeda osigurava vrh lige!

Malonogometaši Squarea večeras od 19 sati igraju protiv MNK Murter u dvorani Gospino polje.

Susret je to 10. kola 1. Hrvatske malonogometne lige, a koje je ujedno pretposljednje prvog dijela sezone te posljednja utakmica u Gospinom polju.

Murter u Dubrovnik stiže kompletan, a predvodi ga temperamentni šibenski trener Željko Silov koji može računati na sve igrače između kojih su ovogodišnja pojačanja iz Nacionala, aktualnog prvaka Hrvatske i osvajača Kupa. Square s druge strane, kao i u Osijeku gdje je upisao slavlje 1:2, igra oslabljen. Marinko Mavrović večeras ne može računati na Mara Đuraša i Gordana Duvančića, dva vrlo bitna igrača u rotaciji.

– Mišljenja sam da je njihovo stanje na tablici nerealno. Jest da imaju samo dva boda, javnost misli da su stoga ‘najlošiji’, no imaju oni tu dosta igrača sa velikim iskustvom, a posebno one igrače iz Nacionala koji su prošle godine bili u sastavu kada se zagrebački klub okrunio s dvije titule. Puno su nam teži protivnik nego Potpićan, bit’ će sigurno teško, riječi su Tonija Bačića, junaka utakmice iz Osijeka gdje je Square slavio 2:1 upravo njegovim pogotkom u 40. minuti.

Square je uspjehom u Osijeku skočio u sam vrh ljestvice 1. HMNL uoči dva posljednja kola prvog dijela natjecanja. Upravo pobjeda u ovoj utakmici Squarea može gurnuti čak na treće mjesto, naravno računajući poraze Vrgorca i Futsal Dinama u Zagrebu, odnosno Splitu. Upravo u posljednjem kolu prvog dijela Square gostuje u Vrgorcu kod izravnog konkurenta za evenutalni plasman u polufinale prvenstva Hrvatske.

– Nama pobjeda znači puno, gura nas na treće mjesto prije zadnjeg kola i to ne smijemo propustiti. Mi smo ti koji igramo doma, a u Dubrovniku nitko lako ne uzima bodove, a to smo dokazali svima borbenom igrom i zalaganjem. Ovim putem pozivam navijače da nas podrže u ovoj vrlo teškoj utakmici! – rekao je Alen Turuk, vratar Squarea koji je odlično zamijenio Zorana Primića u Osijeku.

Utakmica se igra od 19 sati, a pravdu će dijeliti Rino Pavlov i Vedran Babić, dvojac iz Splita.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist