Zanimljivosti

Stižu hokejaši Hrvatske i Slovačke

Stižu hokejaši Hrvatske i Slovačke

Na klizalište u Gospinom polju danas u 18 sati stižu poznati hokejaši, reprezentativci Hrvatske i Slovačke koji će se s posjetiteljima družiti i cijeli dan u subotu, 21. siječnja te nedjelju, 22. siječnja do 12 sati.

Osim treninga klizanja, hokejaši će demonstrirati osnove igranja hokeja na ledu te će trenirati s dubrovačkim Čagljevima.

Klizalište, koje je svaki dan otvoreno od 9 do 22 sata ovaj vikend će posjetiti Bruno Zajec (dugogodišnji igrač Medveščaka i reprezentativac, majstor hokeja na ledu), Mario Rosandić (bivši reprezentativac i igrač Medveščaka i Mladosti, trenutno sportski direktor Mladosti), Peter Strapatý (reprezentativac Slovačke te igrač/glavni trener HK Mladosti), Juro Gašparović (vratar juniorske reprezentacije Slovačke i HK Mladosti), Marko Lovrenčič (igrač Medveščaka i kapetan reprezentacije Hrvatske), Zvonimir Lovrenčić (igrao u sva tri zagrebačka kluba:  Medveščaku, Zagrebu i Mladosti) te Marko Tadić (najbolji bek reprezentacije Hrvatske, igrač Mladosti i trener mlađih uzrasta hokejaša).

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist