Sport

STIŽU ‘CRVENO-BELI’ Vodimo vas na utakmicu Jug – Crvena Zvezda!

STIŽU 'CRVENO-BELI' Vodimo vas na utakmicu Jug - Crvena Zvezda!

DuList u suradnji s VK Jug CO dvoje naših čitatelja daruje s po dvije ulaznice za veliki derbi 5. kola Vaterpolske regionalne lige između Juga i Crvene Zvezde u srijedu, 5. studenog u 18.15 sati na bazenu u Gružu.

Kao i uvijek, potrebno je biti najbrži i na našu e-mail adresu info@dulist.hr poslati e-mail poruku s naslovom „JUG“, imenom i prezimenom te kontakt brojem.

Dvoje najbržih svoje će ulaznice moći preuzeti na blagajni bazena u Gružu neposredno prije utakmice.

Podsjetimo, Jugaši još uvijek pamte poraz od ‘Crveno-belih’ na Final Fouru u Beogradu 2013. godine pa bi ovaj susret mogao poslužiti kao neka vrsta ‘vraćanja duga’. Zato je momcima Miha Bobića potrebna velika podrška s tribina, gdje se očekuje velik odaziv. Inače, Jugaši drže vrh tablice u skupini B s maksimalnih 12 bodova, dok je Crvena Zvezda treća sa 6 bodova.

Za sve koji nisu u mogućnosti doći uživo navijati za Jug osiguran je izravan TV prijenos, koji mogu pratiti svi MAXtv korisnici na Arenasport kanalima. Ulaznice za derbi utakmicu petoga kola mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna u fan shopu VK Jug CO u Atlant centru, a one uz predočenje pokaza JP Libertas su po 10 kuna. Godišnja pretplata za sve utakmice iznosi 150 kuna.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist