DuList IN

STIŽE WATERGATE Od večeras u Lazaretima ‘Dubrovačke glazbene igre’

STIŽE WATERGATE Od večeras u Lazaretima 'Dubrovačke glazbene igre'

U Lazarete stižu ‘Dubrovačke glazbene igre’! Ako ste u gradu 29. srpnja i 5. i 12. kolovoza, svjedočit ćete iznimnom audio vizualnom iskustvu u preuređenim Lazaretima gdje će nastupiti neka od najvećih imena svjetske elektronske scene kao što su Ellen Allien, Tiefschwarz feat. Khan, Ruede Hagelstein, Kim Ann Foxman, Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer, Jimi Jules i Tijana T.

Naime, Bon ton, suvremeni butik i galerija, po prvi puta, Hrvatskoj predstavlja i dovodi Watergate, jednu od vodećih i najuređenijih institucija suvremene glazbe iz Berlina, koja u Lazarete dovodi neka od najvećih imena svjetske elektronske glazbene scene. Watergate produkcija dolazi u Adria regiju s ciljem donijeti vrhunsku zabavu u Dubrovnik, baziranu na berlinškoj plesnoj kulturi, plesu do zore i slobodi bivanja.
Na eventu Watergate goes Croatia No 1 koji će se održati 29. srpnja, stiže Ellen Allien, koja je s etiketom BPitch Control postala jedna od ključnih figura berlinške elektronske scene. Osim nje, svirat će Watergate starosjedioci Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer i Jimi Jules koji su osvojili mnoga srca i fanove u Watergateu.

Bon bon goes Dubrovnik event koji će se održati 5. kolovoza, može se sa sigurnošću nazvati ‘Lady’s night’. Uz Nadju Božić i Anadu koje predstavljaju domaće snage, u goste nam dolaze i gošća iz Beograda, Tijana T koja se može pohvaliti svirkom u Panorama Baru (Berlin), te Eva Be, bivša članica Jazzanova i Sonarkollektiv DJ timova. No, zvijezda večeri je svakako Kim Ann Foxman (Firehouse Records) koja nam u goste dolazi iz New Yorka. Kim je bivša članica Hercules and Love affaira, a u posljednje je vrijeme uspjela postaviti NYC ponovno na plesnu mapu svojim sirovim pristupom elektronskoj glazbi.
Treći rejv, Watergate goes Croatia No 2, ostavili smo za gran finale 12. kolovoza, a koji će biti sukus najbolje glazbe koja je nastala pod okriljem Watergate Recordsa u 2015 godini. Tiefschwarz feat. Khan i Ruede Hagelstein izvođači su s friško objavljenim albumima koji uspjeh na međunarodnoj sceni duguju upravo Berlinu i rezidenciju u Watergateu.

Drugi plesni podij na plaži uz obalu Komarde, tijekom svih događanja će svojim zvukovima uveseljavati Felver i Jogarde, te Enco Kern.

Više informacija potražite na službenoj stranici Watergate-a.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist