Sport

STIŽE NOVI MAROF „Oprezni smo, oni će igrati na sve ili ništa!“

STIŽE NOVI MAROF „Oprezni smo, oni će igrati na sve ili ništa!“

Dubrovački malonogometaši spremni su za novi okršaj u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. Večera dočekuju MNK Novi Marof, momčad koja je nakon tri odigrana kola upisala pobjedu i dva poraza. Square je s druge strane upisao dvije pobjede, jednu kod kuće (Solin/4:1) i u gostima (Vrgorac/4:1) te remi u Zagrebu (Uspinjača/2:2).

– Trebamo se posebno pripaziti Novog Marofa, dobro su namučili Split Tommy u gostima. Nema više laganih utakmica, a to su dokaz i već nepredvidivi rezultati od prvog kola do sada. Krenut ćemo agresivno i po pobjedu, ali napominjem da očekujem vrlo tvrdu utakmicu – kratko je rekao Marinko Mavrović nakon posljednjeg treninga.

Unatoč boljoj poziciji te kvalitetnijim igračkim kadrom mnogi će unaprijed upisati Squareovu pobjedu, no ipak s druge strane opreza nikad dosta. Sjetimo li se prošle godine, ‘autsajderi’ su došli u Gospino polje, Square je bio apsolutni favorit, no Kijevo (5:5), Vrgorac (5:6) te Uspinjača (2:3) pomrsili su račune našoj momčadi. Svi su na oprezu, od trenera Mavrovića preko igračkog kadra te sve do stručnog vodstva Kluba.

– Svakodnevni rad nam se isplatio i to je već sad vidljivo iz priloženih rezultata. Moramo u svakoj utakmici biti agresivni, a pogotovo kod kuće gdje ne smijemo gubiti bodove. Stiže nam Marof koji će zaigrati na sve ili ništa, bodovi su im prijeko potrebni, no mi ćemo uz maksimalni angažman i veliku podršku naših navijača dati sve od sebe za novu pobjedu – kazao je mladi Maro Đuraš.

Utakmica između Squarea i Novog Marofa igra se večeras od 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje. Ukoliko Square ostvari pobjedu te dočeka ‘kiks’ Nacionala u Splitu, Dubrovčani će uoči dvotjedne stanke preuzeti vrh 1. Hrvatske malonogometne lige!

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist