Aktualno

Stiže kamp kućica na Žarkovicu, traže se muške ruke!

Stiže kamp kućica na Žarkovicu, traže se muške ruke!

Nakon što se prije nekoliko dana pokrenula dubrovačka, ali i šira hrvatska javnost, čini se kako bi već danas umjesto trošnog kontejnera na Žarkovicu trebala stići kamp kućica.

– Unatoč malom milijunu problema i problemčića, kućica bi trebala danas biti u Gradu. Vozač koji će je dovesti je krenuo iz Splita, staje u Opuzenu oko 13 sati, kači kućicu i vuče je do Grada. Točno vrijeme dolaska ćemo znati kad vozač krene iz Opuzena, a s njim sam u kontaktu pa će mi javljati gdje je i kad otprilike stiže. Kućicu uzimamo na moj obraz, što znači da ćemo je naknadno platiti, a iskreno se nadam da će to biti sutra ili prekosutra. Znači donacije za kućicu se još uvijek primaju, jer prije ponedjeljka ili utorka nećemo znati točno stanje na računu društva za zaštitu životinja. Danas, kad stigne, kućicu treba odmah učvrstiti ili barem opteretiti nekim teretom da ne bi finula na Lokrumu. U komentarima ispod ovoga statusa ću javljati gdje je i kad stiže, ali vjerujem da će to biti oko 15-15.30 sati. Trebaju nam muške ruke, 5-6 odraslih muškaraca, koji će odraditi posao oko sidrenja kućice – napisao je inicijatior ove akcije Braco Elezović u Facebook grupi Društva za zaštitu životinja Dubrovnik.

Podsjetimo, i dalje su u tijeku dvije akcije, jadna je za pokrivanje troškova ove kućice, a druga kojom bi se trebala platiti dva radnika koja bi pomogla u azilu kroz nekoliko mjeseci.

Svi voljni pomoći mogu sredstva uplatiti na račun Društva:

OTP HR88 24070001100024932

Napomena ‘SOS Žarkovica – za radnike’ ili ‘Za kamp kućicu’

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist