Sport

STIŽE IZRAVNI KONKURENT Pobjeda je Squareu jedini imperativ!

STIŽE IZRAVNI KONKURENT Pobjeda je Squareu jedini imperativ!

Nakon završnice Kupa Hrvatske nastavlja se redovno natjecanje u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. U 18. kolu u Gospino polje stiže izravni konkurent za ulazak u doigravanje – MNK Brod 035 iz Slavonskog Broda.

Riječ je o momčadi koja je ove sezone osnažila svoje redove, pod trenerskom palicom Ivice Ćorluke od ove sezone su Dražen Čavar, Armando Kajfeš, Domagoj Ćuk, Igor Mirković i vratar Darko Milanović. U Slavonskom Brodu uoči sezone ništa nisu prepustili slučaju pa je tako momčad ove sezone već napravila dobar rezultat.

Situacija u redovima Squarea ni ovaj put nije bajna, no unatoč svim nedaćama trener Mato Cvjetković ide na pobjedu. Brod 035 uoči ovog susreta našoj momčadi bježi šest bodova pa je s pobjeda jedini imperativ!

-Imamo tri domaće utakmice u kojima moramo upisati 9 bodova. Brod 035 nam je, izuzev Potpićana i Alumnusa kojima smo još domaćini, glavni konkurent za ulazak u doigravanje. U ovom dvoboju ne mogu računati na doprinos Hrvoja Cvjetkovića i Duje Reza, a istaknuo bih da veća minutaža ide mladim igračima (Konsuo, Kuraja, Tunjić, Darrer) koji do sada nisu imali šansu pokazati svoje malonogometno umijeće – rekao je trener Cvjetković te nastavio:
-Bez ‘krvavih koljena’ nećemo do pobjede zato ovim putem pozivam sve navijače na utakmicu te da i dalje vjeruju u moje igrače koji će u ovom dvoboju dati svoj maksimum – zaključio je novi strateg dubrovačke momčadi.

Utakmica između Squarea i Broda 035. igra se u SD Gospino polje večeras od 19 sati.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist