Aktualno

STIGLO ČAK 40 PISAMA NAMJERE Pomama za Maestralima

STIGLO ČAK 40 PISAMA NAMJERE Pomama za Maestralima

Čak 40 potencijalnih kupaca iskazalo je interes za Hotele Maestral, odnosno toliko ih je iskazalo interes kroz neobvezujuća pisma namjere.

Kako donosi Poslovni dnevnik, poziv za privatizaciju posljednjih državnih hotelskih poduzeća – dubrovačkog Maestrala, Hotela Makarska i Jadrana iz Crikvenice, rezultirao je rekordnim interesom ulagača te je pristiglo ukupno 88 neobvezujućih ponuda. Ta brojka, navode iz CERP-a, predstavlja izniman iskaz interesa domaćih i stranih ulagača za turistički portfelj.

-Značajan broj zaprimljenih iskaza interesa je rezultat optimalnih okolnosti o kojima je CERP u najboljoj vjeri brinuo te sustavno pripremao trgovačka društva za prodaju uz redovne razgovore s potencijalnim investitorima.
Budući da navedena trgovačka društva obavljaju djelatnost sezonskog karaktera te nakon finalizacije financijskih izvješća Društava, upravo je razdoblje nakon ljetne sezone ocijenjeno kao najoptimalnije za donošenje odluke i pokretanju postupka prodaje turističkog portfelja. U drugom krugu slijedi donošenje odluke o početnoj cijeni i obveznim uvjetima, poziv potencijalnim investitorima koji su iskazali interes u prvom krugu te proces dubinskog snimanja od strane potencijalnih investitora – virtualni date room. Nakon čega zainteresirani ulagači podnose obvezujuće ponude – navodi se u priopćenju CERP-a.

 

Pročitajte još

NE DAJTE DA BUDE VAŠA 83 posto građevinskih tvrtki propada

Dulist

POČELA SEZONA KAMPERA Luksuzan, a besplatan smještaj

Dulist

S DuListom pratite sjednicu Gradskog vijeća, odlučuje se o gradnji Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist