Aktualno

STIGLE KLIME U ‘KASARNU’ Apel zaposlenika preko DuLista urodio plodom

STIGLE KLIME U 'KASARNU' Apel zaposlenika preko DuLista urodio plodom

Zaposlenici Ureda državne uprave Dubrovačko-neretvanske županije obavijestili su nas kako je njihov ovoljetni apel preko našeg portala o iznimno teškim uvjetima rada po velikim vrućinama u zgradi tzv. ‘Kasarne’ u Vukovarskoj ulici urodio plodom te su dobili klimatizacijski uređaj.

Time su im, ističu, uvjeti rada poboljšani te će moći normalno obavljati svoje dnevne poslove bilo ljeto ili zima.

Podsjetimo, početkom kolovoza zaposlenici Ureda državne uprave požalili su se na iznimno teške uvjete rada na radnom mjestu u ‘Kasarni’ po velikim vrućinama i na udaru toplinskog vala.

Upozorili su tada kako sve koji zbog nekog posla dođu u ‘Kasarnu’ pri samom ulasku dočeka sparan i zagušljiv zrak. Kako su naveli, cijelo prizemlje u kojem su smješteni Matični ured, Odjel za prijem pošte, Odjel za hrvatske branitelje, kao i cijeli prvi kat, gdje je smještena Služba za gospodarstvo, nisu bili klimatizirani, a za razliku od njihovih prostorija, uredi njihovih nadređenih, odnosno voditelja službi, udobni i klimatizirani.

Zbog nesnosnih vrućina, istaknuli su tada, padali su u nesvijest, podsjetili su kako su godinu ranije zbog vrućina radili po skraćenom radnom vremenu.

Na kraju njihov apel ipak nije prošao neopažen te su konačno ostvarili normalne uvjete rada.

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist

Zoran Milanović: ‘Ovo je čisti puč! Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Dulist