DuList IN

STIGAO I SPOT! Pogledajte ‘Papučara’ Vedrana Ljubenka

STIGAO I SPOT! Pogledajte 'Papučara' Vedrana Ljubenka

Nakon što je krajem srpnja objavio svoj debitantski singl ‘Papučar’, Vedran Ljubenko, finalist druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, predstavlja i prateći videospot, nastao u suradnji s redateljem Milanom Latkovićem!

Videospot je premijerno prikazan na CMC TV, u četvrtak, 25. kolovoza, a od danas, 26. kolovoza je dostupan i u digitalnom obliku putem Vedranovog službenog YouTube/Vevo kanala.

– Papučar je pjesma s posebnom svakidašnjom tematikom, svatko se može naći bar u nekom od dijelova pjesme, a odabrali smo je jer je interpretacijom drugačija od pjesama danas” otkriva Vedran o pjesmi, a o videospotu nadodaje: “Ovaj spot je uspio u potpunosti prikazati kvalitetu pjesme. Ideje mojih bližnjih kombinirane s odlično razrađenim idejama snimatelja i režisera Milana Latkovića i njegove ekipe doprinijele su pravom proizvodu. Atmosfera je bila prilično radna, ali jako opuštena tako da bih na trenutke zaboravio da uopće snimam spot. Ovim putem bih se zahvalio i glumicama Josipi Baliban i Andrei Mladinić koje su odlično odigrale svoju ulogu žena koje mi zagorčavaju život. Sve u svemu lijepo druženje i snimanje- kazao je naš Vedro.

Ovaj 22-godišnji Dubrovčanin prve glazbene korake započinje s 10 godina, kada počinje učiti svirati klavir. Kasnije se u tinejdžerskoj dobi posvetio i sviranju gitare, kao i bendovskoj aktivnosti, a šira javnost svakako ga ja zamijetila nastupima u drugoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske; od Blind Audicije i interpretacija klasika “It’s A Man’s, Man’s, Man’s World” Jamesa Browna do izuzetnih izvedbi pjesama “Billie Jean” i “Stairway to Heaven”. Pod vodstvom mentora Ivana Dečaka i njegovog tima došao je i do samog finala showa, a čitavo vrijeme je slovio kao jedan od favorita!

Singl već neko vrijeme plovi radijskim eterom i digitalnim glazbenim platformama, a od ovog trenutka dostupan je i službeni videospot – pogledajte ga!

Promotivna fotografija / autor: Đuran & Maračić / Universal Music

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist