Grad

STAR WARS/POSTAVLJENE MAPE KRETANJA! Evo kako i kuda kroz povijesnu jezgru

STAR WARS/POSTAVLJENE MAPE KRETANJA! Evo kako i kuda kroz povijesnu jezgru

Na ulaze u povijesnu jezgru postavljene su mape s označenim rutama kretanja za vrijeme snimanja novoga nastavka popularnog Star Warsa.

Na mapi je naznačeno kako je privremena regulacija prometa u trajanju od 9. do 17. ožujka, pa je promet Stradunom onemogućen. Glavne rute kretanja su Ulica od Puča i Prijeko, a detaljniji opis dozvoljenih ruta koje su označene crvenom bojom pogledajte na mapi.

Kako javljaju iz Gradske uprave, u srijedu i četvrtak, 9. i 10. ožujka, bit će onemogućeno kretanje Stradunom od 18 do 4 sata.

S druge strane, iz Turističke zajednice grada Dubrovnika javljaju kako će se pripreme scenografije za snimanje odvijati 9. i 10. ožujka od 18 sati do ponoći, a pripreme snimanja i samo snimanje na dane 11., 12., 13., 14., 15., te 16. ožujka i to u vremenu od 4 do 16 sati pripreme, te snimanje od 16 do 4 sata sljedećeg dana.

U dane 12. i 13. ožujka gradske zidine će raditi: od 9 do 12 sati cijele zidine, od 12 do 15 sati samo južna strana (od Pila do kule sv. Luke), a  Tvrđava Lovrjenac radi normalno od 9 do 15 sati.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist