DuList IN

STAR WARS /SVJETSKI MEDIJI ‘POLUDILI’ Jesmo li Corellia ili Chandrila? I kakve veze Han Solo ima s Dubrovnikom?

STAR WARS /SVJETSKI MEDIJI 'POLUDILI' Jesmo li Corellia ili Chandrila? I kakve veze Han Solo ima s Dubrovnikom?

Strani mediji ne skrivaju oduševljenje snimanjem Star Wars: Episode VIII u Dubrovniku!

Nakon što su jučer preuzeli fotografije koje je DuList ekskluzivno napravio sa seta na Banjama, Star Wars News Net (SWNN) razvio je cijelu priču oko toga što se događa iza kulisa dubrovačkih ‘ratova’, upozoravajući i na moguće spoilere u njihovom tekstu, koji se tiču sedmog nastavka, ‘The Force Awakens’, koji je nedavno izašao.

Upozoravaju i na činjenicu kako će se osmi nastavak vidjeti tek za dvije godine, stoga ni ne čude špekulacije koje se ovih dana vrte među mnogim svjetskim medijima psovećenim isključivo sagi ‘Ratovi zvijezda’.

Ukratko, ono što su SWNN postavili kao tezu jest da su DuListove fotografije snimile ni manje ni više nego sprovod Hana Sola, koji je u sedmom nastavku ubijen. Detalje nećemo prenositi!

Donose i još jednu zanimljivu vijest – na setu je bio ni manje ni više nego Michael Kaplan, dizjaner fantastičnih kostima koje možete vidjeti u sedmom, a sudeći po fotografijama – i osmom nastavku.

Dubrovnik je također, po njihovom sudu, Corellia ili Chandrila, dva ključna mjesta života lika Hana Sola, te pozivaju čitatelje na diskusiju u komentarima koje bi naš grad moglo biti mjesto. Uz napomenu kako se ipak radi o nagađanju!

Vijesti o Star Wars: Episode VII možete pratiti na engleskom na našem portalu Just Dubrovnik! / Check the latest Star Wars: Episode VII news exclusively @ Just Dubrovnik!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist