DuList IN

STAR WARS/ NEOBIČNA MOLBA: A tko će im platiti potrošenu struju?

STAR WARS/ NEOBIČNA MOLBA: A tko će im platiti potrošenu struju?

U najmanju ruku neobičnu molbu uputili su iz produkcije filmskog serijala ‘Star Wars’ stanovnicima povijesne jezgre.

Naime, u letku naslovljenom ‘VAŽNA OBAVIJEST’ djelatnici odjela organizacije snimanja upoznali su stanovnike i posjetitelje Grada o detaljima snimanja filma. Također, organizatori su ih zamolili ‘za razumijevanje u slučaju dodatne buke tijekom noćnog snimanja uzrokovane manjim specijalnim efektima’. Ipak, ništa od svega navedenog nije bilo toliko interesantno kao sljedeća rečenica:

-Ovim putem Vas molimo i da Vaša svjetla ostavite upaljena tijekom cijele noći 9., 10., 11., 12., 13., 15. i 16. ožujka.

Umjesto eventualne naknade za ‘deblje’ račune, iz produkcije su tek zahvalili sugrađanima što će svojom suradnjom i razumijevanjem pomoći realizaciji projekta ‘koji će uvelike doprinijeti daljnjem promoviranju Dubrovnika kao još poželjnije turističke i filmske destinacije’. Ne čudi stoga što se neki naši sugrađani, koji su pozvani držati svjetla u kući upaljena po noći, pitaju: Pa zar je problem od velike zarade od filma izdvojiti ‘siću’ i platiti nam račun od struje, barem za tih sedam dana?

Naime, najnoviji, sedmi dio serijala ‘Star wars’ diljem svijeta zasad je zaradio preko dvije milijarde dolara ili 14 milijardi kuna.

 

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist