DuList IN

STAR WARS / FOTO S kim Finn jaše na ‘ludom svemirskom konju’?

STAR WARS / FOTO S kim Finn jaše na 'ludom svemirskom konju'?

Osim glumaca, na setu se ovog vikenda našla i čudnovata životinja, koja svojim izgledom ne podsjeća na niti jedno biće dosad viđeno u Ratovima zvijezda.

Osim čudovišta nalik na konja, na Stradunu se nalazi i još nekoliko ‘svemirskih’ vrsta, većina od njih nikad dosad viđena, a uglavnom se radi o humanoidima, nalik na reptile. U svakom slučaju, osmi nastavak sage donosi sasvim nove likove.

‘Ludi svemirski konj’, kako je biće već prozvano, visok je nekoliko metara, a sudeći prema odjeći koju nosi, jaše ga ni manje ni više nego dubler Johna Boyege, koji utjelovljuje Finna, a uz njega, ili bolje rečeno, ispred njega, jaši još netko.

Svjetski mediji ‘rastrubili’ su kako se radi o Kelly Marie Tran. Koju ulogu ona glumi, još nije poznato, te ćemo ovu scenu moći vidjeti tek za dvije godine, kada će se Epizoda VIII premijerno prikazati.

Inače, nakon ekskluzivnog niza fotografija sa seta, DuList je ponovo donio mnoštvo zanimljivih prizora – jednostavno ih morate pogledati!

Vijesti o Star Wars: Episode VII možete pratiti na engleskom na našem portalu Just Dubrovnik! / Check the latest Star Wars: Episode VII news exclusively @ Just Dubrovnik!

Foto: Zvonimir Pandža

Pročitajte još

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist