Županija

Stanovnici Župe dubrovačke i ove godine besplatno na Lokrum!

Stanovnici Župe dubrovačke i ove godine besplatno na Lokrum!

Temeljeno na dobroj prošlogodišnjoj suradnji, Općina Župa dubrovačka i ove je godine pokrenula inicijativu osiguravanja besplatnih posjeta Rezervatu Lokrum za svoje stanovnike.

Načelnik Nardelli uputio je zamolbu za osiguravanjem pogodnosti besplatnih posjeta Lokrumu ravnatelju rezervata Mariu Tevšiću, a ista je prihvaćena te je danas potpisan ugovor o poslovnoj suradnji.

Rezervat Lokrum omogućiti će gratis karte za stanovnike Župe, a Općina Župa dubrovačka u Turističkoj zajednici distribuirati brošure Rezervata i na taj način dodatno doprinositi promociji Lokruma na svom području, na kojem i ove sezone boravi veliki broj turista u Hotelima Sheraton, Astaraea, Mlini, Plat, te privatnom smještaju.

Pokazne karte moći će se preuzeti u Odsjeku za društvene djelatnosti i kulturu Općine Župa dubrovačka od 29. svibnja do 10. lipnja u vremenu od 09:00 do 12:00 sati.

Za ostvarenje prava na besplatni pokaz za posjete Lokrumu potrebno je dostaviti preslik osobne iskaznice i jednu sliku dimenzija 3 x 3,5 cm. Isti vrijedi za 4 mjesečna posjeta rezervatu Lokrum.

Djeci do 4 godine starosti pokazi se ne izdaju.

Dubrovački vaporetto i ove će sezone spajati s Srebreno Lokrumom već početkom lipnja, a za korisnike pokaza bit će besplatan i prijevoz i sam ulazak u Rezervat.

Načelnik Silvio Nardelli zahvaljuje se Rezervatu Lokrum na omogućenim pogodnostima za stanovnike Župe dubrovačke.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist