Županija

STANJE NA CESTAMA Radovi, privremena regulacija, semafori…

STANJE NA CESTAMA Radovi, privremena regulacija, semafori...

Županijski centar 112, sukladno informacijama koje su zaprimili, javlja kakvo je stanje na cestama, odnosno kuda se (ne) može prolaziti.

Dragi vozači, evo nekoliko obavijesti:

Do 4. svibnja zbog radova vozi se se uz privremenu regulaciju na dionici Jadranske magistrale (DC8) Štikovica-Vrbica-Lozica-Mokošica. Do daljnjeg na dionici Jadranske magistrale Srebreno-Mlini vozi se uz privremenu regulaciju prometa jednim trakom uz semafore.

Dionicom županijske ceste (ŽC6228) od kamenoloma Mironja do raskrižja u naselju Mravinca (LC69083) vozi se usporeno uz privremenu prometnu regulaciju. Na državnoj cesti DC413 kod Ploča (Ploče-luka Ploče) prometuje se uz regulaciju semaforima, zbog urušavanja dijela kolnika.

Na državnoj cesti DC414 na Pelješcu kod mjesta Trstenik (od 8. +500 do 12. +500 km) vozi se jednim trakom naizmjence. Kako su na toj dionici mogući kratkotrajni zastoji, molimo vozače za strpljenje. Do svibnja 2016., zbog radova na raskrižjima državnih cesta DC414 i DC415 na Pelješcu vozi se uz privremenu prometnu regulaciju, naizmjence.

Od 29. travnja do 3. svibnja zbog radova na oštećenju mosta Bistrina, na Jadranskoj magistrali (DC8), promet će teći uz regulaciju semaforima, a vozila će se propuštati naizmjenično.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist