DuList IN

Sretna dobitnica Royal Thai tradicionalne masaže za dvoje je…

Sretna dobitnica Royal Thai tradicionalne masaže za dvoje je…

Dobitnica nagradne igre DuLista i salona Touch of Thai je Nikolina Grljević. Nikolina je najbrže odgovorila na nagradno pitanje i na taj način osvojila sat vremena čistog užitka za dvoje – tradicionalnu Royal Thai masažu.

Podsjetimo, Touch of Thai Massage and Spa u Dubrovniku je specijalizirani salon koji s timom profesionalnih školovanih maserki iz Thailanda nudi tradicionalne terapeutske tajlandske masaže.

Kroz tajlandsku masažu upoznajemo 2500 godina staru povijest umijeća ravnoteže duha i tijela. Temelji se na 10 najvažnijih energetskih kanala kojima teče životna energija. Ti se kanali nalaze oko dva prsta ispod površine kože, a prožimaju cijelo tijelo. Cilj tajlandske masaže je ‘razbiti’ blokatore energije, dakle uspostaviti ravnotežu u tijelu.
Do utorka na večer salon Touch of Thai je pripremio posebne pogodnosti za zaljubljene. Parovi koji se odluče zajedno ‘počastiti’ masažom, dobiju ga za svoju bolju polovicu u pola cijene. A važno je napomenuti kako su cijene za domaće već dodatno snižene za 30 posto. Ova posebna Valentinovska ponuda vrijedi za sve vrste masaža i tretmana, a termin ćete najbrže rezervirati preko web stranice Touch of Thai ili nazvati na 099 444 87 99.

Za Valentinovo je posebno prigodna Royal Thai tradicionalna masaža koja se temelji na principima akupresure. Započinje osvježavajućim čajem od limunske trave koji je izvrstan za detoksikaciju, a zatim slijedi ceremonijalna kupka nogu u zlatnim zdjelama s cvijećem što je dio bogate tajlandske tradicije i predstavlja znak poštovanja i doborodošlice. Ova masaža se izvodi na ravnoj površini i tradicionalnim stolovima za masažu i potrebno je nositi ugodnu odjeću koja omogućuje nesmetano istezanje.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist