Sport

SQUARE – VRGORAC ‘Crveno – plavi’ uzvraćaju udarac?

SQUARE - VRGORAC 'Crveno - plavi' uzvraćaju udarac?

Malonogometaši Squarea u četvrtom kolu 1. HMNL u Gospinom polju dočekuju HMNK Vrgorac, dobro poznatog i nadasve opasnog protivnika koji je prošle sezone dubrovački sastav izbacio iz utrke za ulazak u polufinale PH.

Vrgorčani nisu dobro startali u prvenstvu, od mogućih 6 bodova osvojili su samo jedan, a dodatan minus u svemu tome je taj što su ‘nebesko-plavi’ obje utakmice igrali kod kuće. Iz redova vrgoračkog sastava sugeriraju da u Dubrovnik dolaze po bodove, a Ante Mihaljević, sportski direktor ističe:  – Imamo problema oko sastava, Mijo Marinović je ‘out’ zbog operacije koljena odnosno trenutne rehabilitacije, a uz njega upitan je nastup Damira Znaora kojeg također muči koljeno. Nismo još sigurno hoće li Znaor ipak stisnuti zube i zaigrati, međutim imamo igračkog potencijala koji može do bodova u Dubrovniku, rekao je Mihaljević koji još dodaje da je gubitak bodova protiv Alumnusa (4:6) i Upsinjače (3:3) ipak bio loš dan pojedinca te nedostatak igračkog kadra.

Square je s druge strane u dva odigrana kola osvojio tri boda, poražen je kod Uspinjače 2:0, a svoje ‘pravo lice’ pokazao je u susretu kontra Osijeka kojeg je prošli tjedan svladao 4:0.

– Očekujem pun plijen iako nam je Vrgorac u zadnje vrijeme jedan od neugodnijih gostiju. Drago nam je da Solin ipak nije odustao, a mi ćemo i u tom susretu (utorak, 25. listopada u 19 sati/Gospino polje) tražiti sva tri boda. Nadam se da ćemo s 9 osvojenih bodova u idući petak krenuti put Zagreba na noge Futsal Dinamu. Ako uspijemo u naumu, osvojimo pun plijen te u utorak onda će nam biti mnogo lakša utakmica s obzirom na atmosferu koju BBB-i priušte na svakom njihovom domaćinstvu! – rekao je Denis Hasanović odmah nakon posljednjeg treninga uoči utakmice.

Marinko Mavrović kazao je kako je njegova pokazala puno oscilacija, u Zagrebu i Dubrovniku, te se nada da će u ovom susretu svi raspoložovi igrači biti na visokom nivou. Unatoč sitnim problemima uoči ovog dvoboja trener dubrovačkog sastava uvjeren je da će ovaj veliki derbi ipak završiti pozitivno za Square.

Utakmica počinje u 19 sati u dvorani Gospino polje, a svi koji kupe ulaznicu mogu s predočenjem iste – BESPLATNO na utakmicu drugog kola Regionalne vaterpolo lige u kojem se sastaju VK JUG CO – Primorje. Dvoboj dubrovačke i riječke momčadi počinje odmah nakon malonogometnog derbija, na bazenu u Gružu od 20.15 sati!

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist