Sport

SQUARE U SOLINU Mavrović: Uz navijače idemo pokušati pobijediti!

SQUARE U SOLINU Mavrović: Uz navijače idemo pokušati pobijediti!

Devetnaest bodova iz dvanaest odigranih utakmica i trenutni plasman na četvrto mjesto epilog je rezultata dubrovačke momčadi uoči današnjeg ogleda u Solinu gdje istoimeni domaćin očekuje sva tri boda! No, ipak se i Squarea dosta toga pita…

Solin će napraviti sve da dođe do svoje pete pobjede, u prošlom kolu je upisao teški poraz u Makarskoj (8:2), pa će s toga momčad Blaženka Špara u ovom susretu ići na sve ili ništa. U posljednje četiri utakmice Solin ne zna za pobjedu, no u šest domaćih utakmica poražen je samo jednom.

S druge strane Square pun optimizma i s nadom u povoljan ishod odlazi put Solina zajedno sa svojim vjernim navijačima kojima je ovo već peto gostovanje ove sezone! Trener Mavrović vjeruje da se, uz maksimalni angažman svih igrača i navijačku podršku, može do pozitivnog rezultata:

– Radili smo odlično, iskoristili smo odustajanje Grobnika (Kup) na najbolji mogući način. Što se tiče našeg protivnika, svjesni smo da se radi o momčadi koja će tražiti pobjedu na sve moguće načine. Naravno, i mi idemo pokušati pobijediti, iako će biti jako teško kod protivnika kojemu skoro pa ‘gori pod nogama’. I naši navijači idu s nama, a to nam daje još veći ‘vjetar u leđa’ da pokažemo što bolju igru. Svaka čast svima što nas podržavaju, vjerujem da će moji dečki dati sve od sebe da naše navijače nagradimo bodovima za veliku vjernost – zaključio je Marinko Mavrović.

Utakmica 13. kola Prve hrvatske malonogometne lige igra se večeras s početkom od 20 sati. Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na Facebook stranici MNK Square.

Pročitajte još

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist

Juniorke ŽVK Jug viceprvakinje Hrvatske, Lara Korać najbolja vratarka!

Dulist