Sport

SQUARE U PAKLU VRGORCA „Ako budemo pravi…“

SQUARE U PAKLU VRGORCA „Ako budemo pravi…“

Četiri boda iz dvije odigrane utakmice i trenutni plasman na treće mjesto (s utakmicom manje) epilog je rezultata dubrovačkog Squarea uoči današnjeg ogleda u Vrgorcu gdje istoimeni domaćin očekuje punu dvoranu i pohod na sva tri boda!

Vrgorčani će napraviti sve da dođu do prve pobjede. Nakon remija u prvom kolu Split (2:2) te teškog poraza u Makarskoj (4:0), momčad Arbena Ademija će u ovom susretu ići na sve ili ništa…

No, s druge strane Square pun optimizma i s nadom u povoljan ishod odlazi put Vrgorca. Već duže vremena nema ozlijeđenog Ante Daničića, a u Vrgorcu neće biti ni Matea Saulana i Tonija Bačića. Ipak, trener Mavrović vjeruje da se može do pozitivnog rezultata.

– Idemo na teško gostovanje, na vrući vrgorački parket gdje je već u prvom kolu favorizirani Split ‘prosuo’ prednost dva pogotka razlike. Vrgorac je tipična domaćinska momčad, no mi moramo pokazati a znamo i u gostima igrati istim žarom kao i kod kuće.

Vrgorac je teško osvojiva utvrda za Square, prošle sezone doživjeli su uvjerljiv poraz 5:1. Sigurno je da će danas tražiti ‘revanš’ predvođeni Darkom Rangotovom, najboljim ‘topnikom’ lige s četiri postignuta pogotka! Kako ističu, spremni su ostaviti i posljednji atom snage u Vrgorcu.

– Bitno je da od početka ‘grizemo’, damo sve od sebe i onda rezultat dolazi sam od sebe – rekao je Marinko Mavrović nakon posljednjeg treninga te izdiktirao sastav Squarea za dvoboj s Vrgorcem:

– Na vratima je Zoran Primić, u zamjeni je Alen Turuk, a od igrača u paklenu dvoranu Dom športova našu će momčad predstavljati Josip Jurić, Tomislav Bevanda, Darko Rangotov, Maro Đuraš, Mateo Vodopić, Borna Tikvica, Hrvoje Cvjetković, Mato Šimunović, Denis Hasanović i Duje Rezo.

Tekst: MNK Square

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist