Sport

SQUARE PUT ZAGREBA: Neka treća bude – sreća!

Finale Kupa Hrvatske Square-Tommy, 2014.

Malonogometaši Squarea jutros su oko 7 sati krenuli put Zagreba gdje ih večeras od 20 sati u dvorani Doma Sportova II očekuje susret protiv Uspinjače u sklopu prvog kola 1. HMNL.

Trener Marinko Mavrović je sinoć nakon posljednjeg treninga uoči utakmice odredio 12 igrača koji će, u trećem susretu protiv Uspinjače unatrag jedne sezone, pokušati uzvratiti Zagrepčanima za dva ‘teška’ poraza. Prošle sezone Uspinjača je slavila u Zagrebu 6:1, a u Gospinom polju 3:2.

– Dosta smo radili unatrag mjesec i pol, svi rade kvalitetno i nadam se da će se sad naš rad s treninga prebaciti na utakmicu. Imali smo jednu provjeru protiv Zrinjskog, ali probne i prvenstvene utakmice su sasvim nešto drugo. Uspinjača je promjenila svoj igrački kadar, stiglo je par novih mladih igrača koji zasigurno zaslužuju pažnju, rekao je Marinko Mavrović netom nakon posljednjeg treninga uoči putovanja u Zagreb.

Ove sezone u najelitnijem rangu hrvatskog futsala za naslov prvaka bore se Nacional Zagreb, Uspinjača, Brod 035., Osijek, Novo Vrijeme, Solin, Split, Vrgorac, Novi Marof, Murter, Square i aktualni prvak zagrebački Alumnus. Zagrebački Nacional i Split Tommy na velika vrata spominju pohod na dvostruku krunu, no sezona je duga i zasigurno će prvenstvo biti izuzetno zanimljivo jer mnogi klubovi čekaju svoju šansu.

– Osjeća se mala doza nervoze, a što i ne čudi jer je početak prvenstva. Svakako moji igrači zaslužuju repsekt i kod njih vidim veliku želju za povoljnim rezultatom. Vjerujem da će moj debi na klupi Squarea završiti za nas na najbolji mogući način – riječi su Marinka Mavrovića.

Square je put Zagreba krenuo u sastavu Alen Turuk i Zoran Primić (vratari), Hrvoje Cvjetković, Ante Daničić, Duje Rezo, Mato Šimunović, Maro Đuraš, Borna Tikvica, Mateo Vodopić, Tomislav Bevanda, Josip Jurić i Darko Rangotov.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr