Sport

Square protiv Osijeka mladim snagama!

MNK Square

Malonogometaši Squarea nakon osvojenog boda protiv doprvaka Hrvatske, makarskog Novog Vremena (3:3), u petak, 10. travnja od 20 sati u dvorani Gospino polje dočekuju MNK Osijek.

Momčad Marinka Mavrovića je uoči dva posljednja kola regularnog dijela natjecanja potvrdila četvrto mjesto te čeka momčad koja će nakon 22 odigrana kola ostati na petom mjestu. U igri su Vrgorac, Solin, Murter. Square će tako zahvaljujući četvrtoj poziciji u četvrtfinalu igrati prvu utakmicu u Gospinom polju, drugu u gostima, a potom eventualnu treću (igra se na dvije pobjede) ponovno na svom parketu.

– Svoj cilj smo odavno osigurali, a to je plasman u play off. Do kraja imamo još odraditi dvije utakmice, prvo ovu večeras protiv Osijeka, a potom u posljednjem kolu kontra aktualnog prvaka Alumnusa u Zagrebu. U preostalih 80 minuta priliku će dobiti oni koji do sada nisu imali dovoljnu minutažu, a prije svega tu ističem budućnosti Kluba: Bornu Tikvicu, Matea Vodopića, Mara Đuraša, Tonija Bačića, Stjepana Skurića…

Svi navedeni će već u utakmici protiv Osijeka dobiti veliku minutažu da pokažu svojim navijačima koliko znaju i u kojoj se mjeri Klub u budućnosti može osloniti na njih. Imamo već idući tjedan završnicu Kupa u Makarskoj, a potom, nakon gostovanja u Zagrebu, slijedi doigravanje za prvaka. Čuvamo se ozljeda, sada slijedi ono pravo, borba za Kup i prvenstvo – rekao je trener Marinko Mavrović.

Stručni stožer odlučio se za varijantu ulaska u utakmicu bez stresa ali dakako s ciljem pobjede. Veliku će minutažu dobiti mlade dubrovačke snage, a upravo je ovo prava pozivnica svim navijačima da podrže Square u velikom broju u posljednjoj utakmici regularnog dijela sezone u Gospinom polju!

– Igramo protiv momčadi kojoj je još uvijek upitan ostanak. Mi smo svoje već odradili, a kako je naš trener rekao: U ‘vatru’ idu mlade snage te oni koji su manje igrali. Naravno, igramo pred našim navijačima pa je s toga i u ovoj utakmici imperativ pobjeda. Ovim putem pozivam sve ljubitelje i navijače Squarea da nas dođu podržati u što većem broju te da nam daju onaj ‘huk’ s tribina kojeg su nam dali u prošloj utakmici – riječi su Hrvoja Cvjetkovića, kapetana Squarea .

Odlukom Hrvatskog nogometnog saveza, posljednja dva kola regularnog dijela natjecanja igraju se isti dan i u isto vrijeme. Sukladno pravilima HNS-a, susret Squarea i Osijeka igra se večeras od 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje!

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist