Sport

FOTOGALERIJA Square pregazio aktualnog prvaka Hrvatske

Futsal Square Alumnus Gospino polje

Malonogometaši dubrovačkog Squarea srušili su, pred 500 gledatelja, u dvorani Gospinom polju zagrebačkog Alumnusa, aktualnog prvaka Hrvatske i sudionika UEFA futsal Kupa!

Nakon prvih 20 minuta Dubrovčani su imali 2:0 (Bevanda, Jurić), a u nastavku golijada u mreži aktulanog prvaka za visoku pobjedu 6:2!

Iako su gosti već u 2. minuti mogli do prednosti (Grbeša), domaćin je dvije minute nakon, stigao do 1:0! Završetak sjajanje akcije pripao je Bevandi koji je prizemnim udarcem sa oko 6-7 metara pogodio ispod nemoćnog Vuka! Imali su potom gosti još par šansi, međutim dalekometni udarci Grbeše i Bašića zaustavljeni su već u prvom bloku domaćeg sastava!

Do 15. minute otvorena igra s obje strane, imao je Square obečavajuću akciju za 2:0, međutim Cvjetkovićev udarac zaustavila je stativa. S druge strane aktualni prvak prijeto je preko Grbeše, a potom i preko Ledinščaka, međutim svi udarci odsjedali su par metara od vratara Primića. Na samom smiraju prvog dijela domaćin je preko Josipa Jurića, koji je postigao eurogol sa oko 10-11 metara, stigao do prednosti 2:0!

U nastavku, šest minuta otvorene igre, a potom u 27. minuti brza kontra domaćina za 3:0 (Cvjetković)! Tri minute nakon, Primić je uputio dalekometnu loptu u šesterac gostiju, Šimunović je nadvisio Vuka i pogodio glavom za 4:0!

Devet minuta prije kraja Alumnus je zaigrao s igračem vratarom, a već u prvom napadu zatresla se vratnica domaćina! Imali su potom gosti i stativu (Grbeša), ali je rezultat ostao nepromijenjen! Pet minuta prije kraja Jurić je na asistenciju Đuraša izvrsno reagirao silovitim udarcem i pogotkom za 5:0! Minuti nakon, gosti su preko Ivana Matana stigli do 5:1, a potom i preko Capara za smanjenje – 5:2!

Tri minute prije kraja utakmice, na asistenciju Hasanovića, Šimunović postiže svoj drugi pogodak za 6:2! Svega 49 sekundi do kraja susreta Grbeša je pogodio za konačan rezultat – 6:3!

Square je tako ovu godinu zaključio sa slavljem nad aktualnim prvakom Hrvatske te je polusezonu 1. HMNL zaključio na 4. mjestu sa 16 osvojenih bodova!

DBK Sport

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist