Sport

Square očitao Alumnusu lekciju, svi u Gospino polje u utorak za Karlu Sentić!

Square očitao Alumnusu lekciju, svi u Gospino polje u utorak za Karlu Sentić!

Square je bio bolji, Alumnus je to prihvatio i na kraju čestitao dubrovačkim malonogometašima na zasluženom pobjedi usred Zagreba! Nakon prvih 20 minuta bilo je 0:2, a na kraju 0:4 za momčad Marinka Mavrovića kojoj je ovo ujedno sedma prvenstvena pobjeda!

Mrežu zagrebačkog kluba prvi je otvorio Mateo Vodopić nakon kombinacije s Marom Đurašem. Vodopić je iskoristio nesmotrenost obrane i petom pogodio za 0:1. Imali su potom domaćini šansu, no sve bitno je zaustavljao Alen Turuk, vratar Squarea. Ponovno je na sceni Square, igrala se 9. minuta kada prijete Cvjetković, Đuraš i Tikvica.., međutim rezultat se nije mijenjao.

Ipak, u 15. minuti Hrvoje Cvjetković topovskim udarcem sa oko 7-8 metara pogađa za 0:2 te postavlja konačan rezultat prvog dijela.

U nastavku je Squarea spašavao vratar Turuk koji je izvrsno obavio večerašnji zadatak. Međutim, kako je Turuk odlično branio tako su njegovi suigrači postizali još bolje pogotke pa je tako za 0:3 pogodio Marinko Šamija! Alumnus je u 35. minuti uveo igrača vratara, međutim odličnom obranom Square je izdržao te je do kraja preko Mara Đuraša postigao pogodak za konačnih 0:4!

Dodatni draž visoke pobjede je taj što je Square pobjedu u Zagrebu igrao bez vrlo bitnog trojca, naime nije bilo Duje Reza, Antuna Bačića i Tomislava Bevande!

Square se s ovom potpuno zasluženom pobjedom vratio na 4. mjesto koje vodi u play off (doigravanje za prvaka Hrvatske). Dubrovčani se sada okreću Kup utakmici kontra Futsal Dinama koja se igra u utorak, 8. ožujka od 20 sati (Gospino polje). Sav čisti prihod od prodanih ulaznica biti će uplaćen za liječenje KarleSentić!

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr