Sport

SQUARE LOVI POBJEDU Heroina Karla Sentić posebna gošća!

SQUARE LOVI POBJEDU Heroina Karla Sentić posebna gošća!


Nakon uvodnog, neočekivanog, poraza u Zagrebu kod Uspinjače, malonogomtaši Squarea u trećem kolu 1. HMNL dočekuju uvijek neugodni i opasni Osijek Kelme.

– S obzirom na ulazak u sezonu – nismo zadovoljni jer nismo očekivali poraz od Uspinjače. Nismo prezentirali dobar futsal, zakazali smo. Cijeli smo tjedan razgovarali i popravljali pogreške koje se nadam da će biti izostavljene tijekom ove utakmice, rekao je Marinko Mavrović, trener Squarea.

Osijek je u prvom kolu igrao upravo Uspinjače, imao je vodstvo 0:2, međutim izgubio je stečenu prednost te je utakmica završila podjelom bodova – 2:2.

– Jednostavno doma moramo sve utakmice zaključiti s uspjehom. Zanimaju nas samo tri boda, moramo biti agresivni, željni igre, a uz to moramo imati sampouzdanje koje nismo imali u Podsusedu u prvom kolu. Jasno je da će Osijek pokušati doći do prve pobjede, pojačali su se ove sezone, vratio im se Duvančić koji je prošle sezone nosi dres Squarea, a uz njega imaju niz perspektivnih igrača (Pandurević, Horvat, Majić, Nospak..). Unatrag nekoliko sezona, naše su sve utakmice završavale u egalu, a moram istaknuti da se ja i moj ‘kolega’ Marin Smoje, iz reprezentacije Hrvatske, koji dulji niz godina vodi s klupe Osijek Kelme, odlično poznajemo, odnosno previše, pa je s toga za očekivati i na trenerskom planu da će utakmica biti iznimno zanimljiva, dodao je Mavrović.

Square nema pravo na ‘kiks’, gubitak sva tri boda bio bi ravan katastrofi, imperativ je pobjeda u ovom susretu koji će zasigurno privući mnoštvo gledatelja na tribine dvorane Gospino polje.

Treba posebno istaknuti, posebna gošća na utakmici trećeg kola 1. HMNL biti će naša draga sugrađanka Karla Sentić! Naime, naša draga Karla savladala je opaku bolest te je od sredine mjeseca srpnja stigla u naš grad Dubrovnik izliječena.

– Prije 7 mjeseci igrali smo Kup susret protiv Futsal Dinama kojeg smo svladali 2:1. Međutim, unatoč nedovoljno visokoj pobjedi za prolazak dalje, spomenuta utakmica ostati će u pamćenju svakog našeg navijača, ali i igrača. Ukupno 40 minuta borbe igrača na parketu i maksimalnih 1.300 gledatelja koji su došli podržati našu momčad te svojom donacijom tada pomoći u Karlinom neophodnom liječenju sada mogu biti ponosni. Naime, tada smo organizirali humanitarnu akciju skupljanja pomoći za nađu sugrađanku Karlu Sentić koja se borila protiv opake bolesti te kojoj je bilo neophodno dodatno liječenje, riječi su Davora Lopina, voditelja marketinga MNK Square.

Dubrovačka junakinja početkom srpnja vratila u svoj rodni grad, izliječena, te će nakon velike borbe s teškom bolesti, koju je zahvaljujući vjeri i nadi te velikim optimizmom svladala, od 19 sati biti počasna gošća na utakmici Square – Osijek.

– Izuzetna nam je čast što ćemo ugostiti našu dragu sugrađanku koja će svojim dolaskom otvoriti našu novu sezonu u 1. HMNL! – zaključuje voditelj marketinga MNK Square u najavi trećeg kola 1. HMNL.

Utakmica trećeg kola 1. HMNL, između Squarea i Osijeka, igra se od 19 sati u SD Gospino polje.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr