Sport

SQUARE – FUTSAL DINAMO Svi u Gospino polje! Cijeli prihod ide za Karlu Sentić!

SQUARE – FUTSAL DINAMO Svi u Gospino polje! Cijeli prihod ide za Karlu Sentić!

Malonogometni klub Square poziva svu javnost, drage navijače te sve građane i građanke Grada Dubrovnika da nam se pridruže u humanitarnoj akciji u cilju prikupljanja sredstava za neophodno lječenje naše sugrađanke Karle Sentić!

Naime, Karli je u rujnu ove godine dijagnosticiran rijedak tip zloćudnog tumora Ewingov sarkom i to na maxillary sinusu na desnoj strani lica. Trenutno se nalazi u Institutu za tumore u Zagrebu gdje je do sada primila pet kemoterapija. Zbog specifične dijagnoze i teškog stanja u kome se nalazi, Karlina jedina šansa je operacija koja se ne može obaviti u našoj zemlji. Za odlazak u inozemstvo i trošak operacije potreban je veći iznos novca kojim Karlina obitelj ne raspolaže. Pomoći možete svi koji ste u mogućnosti uplatom na žiro- računa Karline majke.

Sukladno tome, Uprava kluba donijela je odluku da će na malonogometnom derbiju između Squarea i Futsal Dinama koji se igra u utorak, 8. ožujka od 20 sati sav čisti prihod uplatiti na račun za neophodno lječenje naše Karle.

-U sportskom duhu pomozimo zajedno u liječenju naše Karle Sentić! Sav čisti prihod od prodaje ulaznica utakmice Square – Dinamo biti će uplaćen za potrebe naše Karle kojoj je operacija u inozemstvu jedina šansa! Svi u dvoranu: Svim srcem za pobjedu Squarea na parketu, a još više za pobjedu naše Karle u najvažnijoj životnoj utakmici! – rekao je Maro Konjevod, dopredsjednik Kluba.

PRETPRODAJA ULAZNICA : Petak, 4. ožujka (večeras) u uredu MNK Square (sportska dvorana Gospino polje, 1. kat) od 19 – 21 sat.

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist