Sport

Square domaćin Futsal Dinamu! Večeras svi u Gospino polje

Square domaćin Futsal Dinamu! Večeras svi u Gospino polje

Nakon uvjerljive pobjede 5:0 nad aktualnim prvakom Nacionalom u sred metropole, malonogometaši Squarea večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje dočekuju trenutnog lidera 1. HMNL i jednog od glavnih favorita za osvajanje duple krune – Futsal Dinamo!

Zagrepčani u Gospino polju stižu s dva boda viška od drugoplasiranog Splita koji pak večeras navija za Square koji će na sve moguće načine pokušati zaustaviti zagrebački niz od čak četiri uzastopne pobjede!

Square je pobjedom u Zagrebu poslao veliku pozivnicu svim navijačima, a s pobjedom je stigao i na korak do pozicije koja vodi u doigravanje! Pobjeda u večerašnjem okršaju protiv lidera značila bi dosta toga jer Osijek drži posljednju poziciju koja vodi u play off s tri boda viška.

Trener Bačić večeras može koristiti sve igrače osim nažalost već duže ozljeđenog Adrijana Micevskog.

– Ekipa je u dosta dobrom stanju, iz kola u kolo ide sve bolje, atmosfera je odlična. Jedino nas muče te ozljede iz kola u kolo, ali evo i to dolazi na svoje. Što se tiče mene osobno, stanje je dosta dobro, ozljeda je skoro prošla – riječi su Bevande koji se potom osvrnuo na današnjem protivnika:

– Dolazi Dinamo,vodeća momčad prvenstva, respektiramo ih ali se ne bojimo.. Mislim da će biti jako dobra utakmica i pozivam sve navijače da nam kao i uvijek pomognu svojom podrškom.. Vidimo se u Gospinom polju! – jasan je Tomislav Bevanda.

Utakmica Square – Futsal Dinamo igra se večeras od 19 sati. Molimo sve navijače da u dvoranu dođu na vrijeme kako bi se izbjegle nepotrebne gužve na ulazu!

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist