Sport

Square dobio internetsku stranicu

Square dobio internetsku stranicu

Malonogometni klub Square Dubrovnik, član 1. Hrvatske malonogometne lige, prvi put u svojoj 20. godišnjoj povijesti Kluba dobio je svoju internetsku stranicu.

Pod domenom www.mnksquare.com mogu se pronaći sve informacije o seniorskim rezultatima kluba od početka sezone, posljednje informacije o mlađim uzrastima, fotogalerije sa utakmica kao i glavne informacije o Klubu.

Uz aktualne vijesti svi ljubitelji malog nogometa i navijači Squarea na stranici mogu pročitati i detaljnije informacije o statistici kluba od njegove prve utakmice pa sve do ulaska u najelitniji rang u tekućoj sezoni. Zanimljivih informacija o utakmicama mlađih kategorija zasigurno ne nedostaje, a uz njihove zapisnike sa utakmica mogu se pogledati i fotogalerije juniorskog i kadetskog sastava, pojedinačno, ali i fotogalerije sa utakmica.

Zadovoljstva nakon prvog dijela sezone u 1. HMNL ne nedostaje, trenutno je dubrovački sastav peti, a upravo to mjesto osigurava ulazak play off.

U nastavku sezone u Dubrovnik stižu sve najbolje momčadi; prvo će u Gospino polje pretposljednja momčad prvenstva Novo Vrijeme Apfel Makarska, no potvrda da se radi o jednoj momčadi za ulazak u play off dovoljno govori podatak da je Makarska u prijelaznom roku u svoje redove dovela dva reprezentativca Slovenije (Alen Fetič, Igor Osredkar) te reprezentativca Hrvatske, Jakova Grcića (dojučerašnjeg člana Real Riettia iz Italije). Nakon Makarske, u Dubrovnik stiže aktualni prvak Hrvatske zagrebački Nacional – nema sumnje da će Dubrovčani ispuniti dvoranu do posljednjeg mjesta. Dodajmo da su u redove Nacionala stigli Željko Petrović (reprezentativac Hrvatske, član Sportinga (Italija)), Igor Mostarlić te Anel Radmilović, reprezentativac BiH, a dojučerašnji član Tanga iz Sarajeva.

Uz Novo Vrijeme i Nacional, Square je u drugom dijelu sezone domaćin u još samo dva ogleda. U preostale dvije utakmice Dubrovčani će dočekati Murter (drugoplasirani sastav prvenstva) i zagrebački Alumnus – četvrtoplasiranu momčad prvenstva. Nema sumnje da će Squareu u ovim vrlo zahtjevnim i teškim utakmicama trebati podrška navijača.

– Pozivamo sve ljubitelje našeg Kluba da pogledaju našu stranicu i da nas podrže u što većem broju u nastavku natjecanja. Vjerujem da će svi prepoznati našu vrijednost te da ćemo, na krilima najboljih navijača, doći do toliko željenog ulaska u play off – rekao je Željko Jelić, predsjednik Malonogometnog kluba Square.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist