Sport

SPORTSKE IGRE MLADIH Zlato za NK NA Libertas!

SPORTSKE IGRE MLADIH Zlato za NK NA Libertas!

Mladi nogometaši NK NA Libertas (dječaci rođeni 2004. i mlađi) osvojili su prvo mjesto na državnoj završnici Sportskih igara mladih, koja se na sportskim terenima FESB-a u Splitu održala ovaj tjedan.

Podsjetimo, mladi su Libertasovci bili najbolji najprije na gradskoj, a potom i na županijskoj razini, a do ovog uspjeha stigli su kao predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije. Oni su u konkurenciji 17 sastava odmah preskočili osminu finala zbog neparnog broja ekipa. Potom su u četvrtfinalu s visokih 5:0 izbacili ekipu Sisačko-moslovačke županije, a u polufinalu bili bolji od Koprivničko-križevačke županije s 4:2. Na kraju su u finalu svladali i Požeško-slavonsku županiju s 1:0.

Osvajanjem titule najboljeg NK NA Libertas stekao je pravo nastupa na 1. međunarodnoj regionalnoj završnici, koja će se održati u Splitu od 23. do 26. kolovoza, a na kojoj će uz mlade sportaše iz Hrvatske sudjelovati i njihovi vršnjaci iz Bosne i Hercegovine te Srbije.

Za NK NA Libertas na Sportskim igrama mladih nastupili su B. Miloglav, D. Miloglav (kapetan momčadi), L. Pulić, R. Mikulandra, M. Sršen, K. Sentić, M. Dabo, I. Pleština, L. Duždević i A. Delevski uz trenersko vodstvo Ivice Cumeljana i Draga Šimovića, a s njima je bio i predstavnik kluba Dražen Sršen.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist