Sport

SPORTSKA ŠKOLICA U tijeku upisi za iduću sezonu!

SPORTSKA ŠKOLICA U tijeku upisi za iduću sezonu!

Sportska školica Dubrovnik na svojoj je službenoj Facebook stranici obavijestila roditelje o upisima za sljedeću sezonu. 

Kako naglašavaju, u ovoj sezoni, koja traje do 31. svibnja 2018., naš najmlađi uzrast čine djeca rođena između travnja 2012. i travnja 2013. godine, a najstariji učenice i učenici drugog razreda osnovne škole. Upisi su mogući jedino u grupama u kojima se nečijim odustankom otvori mjesto.

U sljedećoj sezoni, koja počinje 1. listopada 2018. i traje do 31. svibnja 2019., u programu će imati 4 uzrasta.

– Najmlađi uzrast (POČETNICI) činit će djeca rođena između travnja 2013. i travnja 2014. (oni koji će – kad krenu u naš program – za dvije godine u osnovnu školu). Slijedi PREDGRUPA (godinu dana prije polaska u osnovnu školu, rođeni između travnja 2012. i travnja 2013.), KADETKINJE i KADETI (učenice i učenici prvih razreda osnovnih škola) te JUNIORKE i JUNIORI (učenice i učenici drugih razreda osnovnih škola) – istaknuli su u svojoj obavijesti.

Predbilježbe za sljedeću sezonu počinju 1. ožujka. Za predbilježbu potrebni su ime i prezime djeteta, datum rođenja djeteta i kontakt telefon ili e mail adresa. Predbilježbe se primaju putem e-maila: info@sportskaskolica.com ili telefona 091 235 3307.

Isto tako su dodali kako oni koji prijavljuju djecu za PREDGRUPU, KADETSKI i JUNIORSKI uzrast, trebaju voditi računa kako je u tim uzrastima broj mjesta ograničen, jer trenutni polaznici imaju prednost upisa, ukoliko žele i dalje biti naši članovi.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr