DuList PROMO

SPIONA LAND Posjetite nas na novoj adresi i osvježite vaše apartmane

SPIONA LAND Posjetite nas na novoj adresi i osvježite vaše apartmane

Na ekskluzivnoj lokaciji u Župi na adresi Vukovarska 8 u Srebrenom, u bivšem prostoru Konzuma, krajem travnja uselio se prodajni centar Spiona Land. Ova poznata tvrtka tako je, pored prodajnog centra u robnoj kući Srđ, sa svojim bogatim asortimanom na dohvat ruke kupcima u samom srcu Župe.

Što se sve može vidjeti i pronaći u prodajnom centru Spiona Land? Na otprilike 500 četvornih metara novog prostora zaista se može vidjeti mnogo! Bogati asortiman posteljnog rublja od krpatura, lincuna, kušina preko asortimana za kućanstvo i sve to po vrlo prihvaljivim cijenama. Ukrasni i darovni asortiman zauzima centralno mjesto u salonu od kojeg svatko može odabrati ponešto.  I naravno, nikako ne smijemo izostaviti ljubazno i stručno prodajno osoblje, ali i posebno niske cijene.

Kako je pravo vrijeme za opremanje i osvježavanje apartmana za novu sezonu Spiona Land je pripremila velike akcije posebno na tri slijedeća artikla:

  • kušin veličine 60 x 80 cm iznosi 19 kuna
  • šugaman 50 x 90 cm iznosi 9,90 kuna
  • jogi plahta veličine 90 x 200 cm iznosi 49 kuna

Garantiramo kako iz ove butige nećete izaći praznih ruku!

Spiona Land je otvorena radnim danom i subotom od 8 do 20 sati, a sve potrebne informacije o proizvodima i akcijskim cijenama možete dobiti na broj telefona: 020 484 888.

Spiona Land daruje svoje vjerne kupce poklon bonom  – ručkom za 2 osobe u restoranu Zoxbox u Dubrovniku. Potrebno je biti najbrža ili najbrži i točno odgovoriti na nagradno pitanje: Gdje se u Župi  točno nalazi Spiona Land? Vaše podatke i točne odgovore proslijedite na mail: nagradna@dulist.hr.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist