DuList IN

“Spavajte sretno, spavajte mirno!”

"Spavajte sretno, spavajte mirno!"

„Beskrajno sam sretna što sam ovdje među vama danas, da nisam ovdje ne bih bila sretna, a sada sam sretna“, izjavila je sinoć Tereza Kesovija na koncertu održanom na velikoj sceni „Crnogorskog narodnog pozorišta“ u Podgorici.

 Kako piše crnogorski internetski portal Vijesti.me, publika je na rasprodanom koncertu (navodno se u prodaji našlo tek 25 ulaznica po cijeni od 15 eura) pjevačicu pozdravila petominutnim pljeskom, a ona njima poklonila  pjesmu 'Stare ljubavi'.

"Neka se ove naše ruke spoje i nikada se ne razdvoje", poželjela je pjevačica publici koja ju je „hipnotizirano“ slušala i pljeskom ispratila svaku njenu pjesmu.

Pjevačica je koncert završila riječima: "Želim vam zdravlja, uspjeha u životu i ljubavi, spavajte sretno, spavajte mirno."

Koncertu pod pokroviteljstvom Vlade Crne Gore i Ministarstva kulture Crne Gore, kojeg je umjetnica s titulom dubrovačke pjevačice 20. stoljeća otpjevala uz pomoć Crnogorskog simfonijskog orkestra i dirigenta Alana Bjelinskog, nazočili su predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić, gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, hrvatski veleposlanik Petar Turčinović te mnogi drugi predstavnici crnogorskog društvenog i kulturnog života.

Spomenimo kako je koncert održan u predvečerje dvadesete godišnjice srpsko-crnogorskog napada na šire dubrovačko područje, koja se u Dubrovniku obilježava 1. listopada.
 
Zanimljiv je komentar koji su još početkom srpnja na festivalu „Odakle zovem“ dali Boris Dežulović i Predrag Lucić istaknuvši kako će „na koncertu u Podgorici vjerojatno biti oni isti ljudi koji su bili tada s druge strane. To je zapravo karneval licemjerstva i to je na kraju potpuno privatna stvar.“

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist